Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ (ΣΥΛΛΟΓΗ 1) // ΤΟΞΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠ

Η ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ 1

+
-
ΑΡΚΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9479
Τιμή Έκδοσης
€27.50
Τιμή Πολιτείας
€19.25
(-30%)
Κερδίζετε €8.25


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΤΟΞΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Ποια είναι η Ρόζα; Η Ρόζα είναι μια ένθερμη φεμινίστρια και μια μαχητική ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των αδυνάμων. Όλων των αδυνάμων εκτός από έναν: τον Αποστόλη, τον μικρό, διοπτροφόρο γείτονά της. Η Ρόζα θέλει να αλλάξει τον κόσμο, ενώ ο Αποστόλης, πολύ πιο ταπεινός, θέλει απλώς να μην του κάνουν μπούλινγκ στο σχολείο. Παρ' όλα αυτά καταφέρνει με την παιδική του αφέλεια να κάνει τρελή τη Ρόζα και, ως γνωστόν, από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Κι αυτό ακριβώς κάνει ο Αρκάς σ' αυτό το θαυμάσιο αλμπουμάκι: μας λέει αλήθειες. Αλήθειες για την παιδική αθωότητα, αλλά και για τη χαμένη παιδικότητα των παιδιών του καιρού μας. Και τις λέει με κάτι που ξέρει πολύ καλά: με υπέροχο χιούμορ!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
Όμως πόση ψυχραιμία να έχει ο καημένος όταν καθημερινά πηγαίνει από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη; Από το μπούλινγκ του ανεγκέφαλου συμμαθητή του στην τρομοκρατία της μικρής υπερφεμινίστριας Ρόζας; Η ζωή του Αποστόλη, του κοντούλη, αξιαγάπητου "γυαλάκια", είναι μια διαρκής δοκιμασία. Αυτός ο μπόμπιρας όμως είναι σκληρό καρύδι και δεν πτοείται εύκολα. Με όπλο την αφοπλιστική του αθωότητα, αλλά και το πανέξυπνο χιούμορ του, αντιμετωπίζει με επιτυχία τους προπηλακισμούς, τον εκφοβισμό, ακόμα και τη βία που του ασκούν οι συνομήλικοί του. Άλλωστε έχει και την Τζούντι, τη γλυκιά σκυλίτσα του, πιστή σύντροφο και παρηγοριά στα βάσανά του. Σ' αυτό το δεύτερο αλμπουμάκι της Ρόζας του Αρκά διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι η καλύτερη απάντηση στον παραλογισμό είναι η ψυχραιμία, η μετριοπάθεια και, προπαντός, το χιούμορ.
ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ
Όλοι θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή στη ζωή μας. Όμως για τον Αποστόλη, τον μικρό "γυαλάκια" του Αρκά, όλη η ζωή είναι μια δύσκολη θέση. Στον καθημερινό εκφοβισμό τον οποίο υφίσταται από τον νταή του σχολείου και στον συνεχή προπηλακισμό του από τη φανατική Ρόζα έρχεται τώρα να προστεθεί η Τζένη, η ελαφρόμυαλη και αυτάρεσκη φίλη της Ρόζας, που πιστεύει ότι την ερωτεύονται όλα τα αγόρια που τη συναντούν. Και αλίμονο στον Αποστόλη αν δεν ενδώσει στη φιλαρέσκειά της. Το τίμημα είναι το αυχενικό κολάρο. Γιατί η Τζένη όσο θηλυκή και ναζιάρα είναι στη συμπεριφορά της, τόσο "αρρενωπή" γίνεται όταν χτυπάει. Όμως ο Αποστόλης δεν πτοείται: επιμένει να λέει ευθαρσώς τη γνώμη του πάντα με ένα υπόγειο, αλλά δολοφονικό χιούμορ, έστω κι αν αυτό του στοιχίζει μια ακόμα επίσκεψη στον ορθοπεδικό.
Σ' αυτό, το τρίτο άλμπουμ της εξαιρετικής σειράς του Αρκά, μαθαίνουμε όχι πώς να βγαίνουμε από μια δύσκολη θέση, αλλά πώς να μπαίνουμε σ' αυτή γελώντας.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια... Και στην τρελοπαρέα της Ρόζας προστίθεται ένας φοβερός μικρός: ο Θανασάκης ή Σάκης ή Αθανάθιοθ, όπως λέει ο ίδιος. Γιατί ο Θανασάκης δεν μπορεί να πει το σίγμα, πράγμα όμως που δεν τον εμποδίζει να λέει όλα τα άλλα. Να αποκαλύπτει τις κρυφές αταξίες της αδελφής του της Τζένης, να κάνει συνεχώς αδιάκριτες ερωτήσεις στον Αποστόλη και να εξαγριώνει τη Ρόζα με τις αθώες, αλλά ταυτόχρονα δηλητηριώδες ατάκες του. Ο σκοπός της ζωής του είναι ένας. Να μάθει αυτό που του κρύβουν όλοι: Τι είναι το σεξ! Και έχει τόση προσήλωση στον σκοπό του, που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον πετύχει. Ακόμα και λογοθεραπεία. Σ' αυτό το άλμπουμ, το τέταρτο της σειράς, ο Αρκάς μάς συστήνει έναν απ' τους πιο απολαυστικούς ήρωες που έχει δημιουργήσει στη σαραντάχρονη πορεία του. Διαβάστε το και αφεθείτε στη γοητευτική παιδικότητα, στην αθώα πονηριά και στο αυθόρμητο χιούμορ του Θανασάκη. Είναι σίγουρο πως θα τον ερωτευτείτε.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΖΟΥΜΕ
Μπορεί κάποιοι να ζουν για μια εμφάνιση, όμως ο Θανασάκης, ο φοβερός μικρός της παρέας της Ρόζας, ζει για πολλά πράγματα. Ζει για τις τηγανητές πατάτες, ζει για να μάθει τι είναι το σεξ και βέβαια ζει για το σημαντικότερο όλων: τη φράντζα του. Μπορεί αυτός να πειράζει όλο τον κόσμο, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να πειράξει τα μαλλιά του. Μόνο η γιαγιά του καταφέρνει να του τα ανακατέψει με τα χάδια της, με αντίτιμο όμως...

Περιεχόμενα

Τοξικό αρσενικό
Ψυχραιμία Αποστόλη!
Σε δύσκολη θέση
Από μικρό κι από τρελό
Για μια εμφάνιση ζούμε
Λεπτομέρειες
ISBN135205942002258
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΗ ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Διαστάσεις17x13
Κωδικός Πολιτείας3330-9479
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
WELLS HERBERT-GEORGE
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
ΤΑ ΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ [Πεζογράφος]
€5.97 €2.98
(-50%)
Κερδίζετε €2.99

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS