Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ (ΣΥΛΛΟΓΗ 2) // ΑΧ, ΘΙΘΥ!, ΘΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ, ΟΙ Μ

Η ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ 2

+
-
ΑΡΚΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9480
Τιμή Έκδοσης
€27.50
Τιμή Πολιτείας
€19.25
(-30%)
Κερδίζετε €8.25


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΘΚΛΗΡΗ ΚΑΡΔΙΑ
Θκληρή καρδιά, γιατί να θ' αγαπήθω; Αυτό αναρωτιέται αναστενάζοντας ο ερωτευμένος Θανασάκης, ενώ ταξινομεί τις πέτρες της συλλογής του. Αλίμονο, η καρδιά της Σίσσυς είναι σκληρή σαν πέτρα κι αυτή την πέτρα δεν θα την αποκτήσει ποτέ. Όμως δεν απελπίζεται, συνεχίζει να τρώει με αμείωτη όρεξη τις λατρεμένες του τηγανητές πατάτες, να παίζει με τον φίλο του τον Χάρη, να βάζει σε μπελάδες τον καλό Αποστόλη και να ταλαιπωρεί μέχρι εξοντώσεως τον περιπτερά της γειτονιάς του. Γιατί ο Θανασάκης είναι πολύ δύσκολος πελάτης. Για να αγοράσει μια τσιχλόφουσκα, θα κάνει τόσες ερωτήσεις όσες χρειάζονται για να κάνουν τον περιπτερά να αλλάξει επάγγελμα.
ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ
Ζουζουνιές! Ο Θανασάκης, το φοβερό ζουζούνι που δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία, συναντά ένα πραγματικό ζουζούνι, ένα μυρμήγκι, και το κάνει φίλο του. Το βαφτίζει Μάκη και ξεκινά μαζί του μια περιπετειώδη σχέση γεμάτη δυσκολίες και απρόοπτα. Γιατί ο Θανασάκης θα πρέπει να υπερασπιστεί τη φιλία του με τον Μάκη απέναντι στην αδελφή του την Τζένη και την εντομοφοβία της, καθώς και απέναντι στην τρομερή Ρόζα, τη διαπρύσια υπέρμαχη των δικαιωμάτων των ζώων. Μόνος του σύμμαχος ο πάντα γλυκός και ευπροσήγορος Αποστόλης, που, ως συνήθως, θα πληρώσει αυτός για τις ζουζουνιές του Θανασάκη.
ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ
Ο Θανασάκης μυστικός πράκτορας; Ναι, ο απίθανος μικρός αποφασίζει να μας δείξει το αστυνομικό του ταλέντο. Το καπέλο και τα γυαλιά του μπαμπά του γίνονται η τέλεια μεταμφίεση και ο φίλος του ο Χάρης με το καπέλο και τα γυαλιά της μαμάς του γίνεται ο τέλειος βοηθός. Το ακτύπητο δίδυμο είναι έτοιμο να αναλάβει τις πιο δύσκολες αποστολές. Ειδικότητά τους οι παρακολουθήσεις, παρακολουθούν τους πάντες με τόλμη και επιμονή: την επιπόλαιη Τζένη, τον φιλήσυχο Αποστόλη, αλλά και την άκρως επικίνδυνη Ρόζα. Όμως ο πραγματικός στόχος του Θανασάκη είναι το σπίτι της Σίσσυς, του κοριτσιού που του έχει κλέψει την καρδιά. Στήνεται απ' έξω με τις ώρες, παρά τις διαμαρτυρίες του Χάρη, ελπίζοντας ν' ανακαλύψει κρυφές πτυχές της ζωής της αγαπημένης του. Βέβαια, οι μυστικές δραστηριότητες του Θανασάκη είναι φανερό πού θα οδηγήσουν: σε σπαρταριστές καταστάσεις και άφθονο γέλιο.
ΘΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!
Ο Θανασάκης στα πατώματα! Ο μικρός ατίθασος διαβολάκος φαίνεται πως βρήκε τον μάστορά του.
Η Σίσσυ, το κορίτσι των ονείρων του, αδιαφορεί γι' αυτόν και για τον έρωτά του. Η αδιαφορία της τον εξουθενώνει και τον ρίχνει στα πατώματα, όπως ο κρυπτονίτης τον Σούπερμαν. Όμως ο Θανασάκης δεν το βάζει κάτω. Της γράφει μακροσκελείς επιστολές και παθιασμένα ποιήματα, παρόλο που δεν ξέρει να γράφει και να διαβάζει. Την παίρνει συνεχώς στο τηλέφωνο, παρόλο που δεν καταφέρνει ποτέ να της μιλήσει. Έχει αϋπνίες, προς μεγάλη ταλαιπωρία της μαμάς του της κυρίας Μαίρης, και όταν καταφέρνει να κοιμηθεί, βλέπει στον ύπνο του τη Σίσσυ να του τηγανίζει πατάτες. Γιατί το μόνο πράγμα που μπορεί να παρηγορήσει την πληγωμένη του καρδιά είναι οι τηγανητές πατάτες.
ΑΧ, ΘΙΘΥ!
Και να που ο Θανασάκης ερωτεύεται και μπαίνει από μικρός στα βάσανα της αγάπης. Και τι βάσανα!
Η Σίσσυ, το κορίτσι των ονείρων του, δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά του κι αυτός υποφέρει και κάνει τα πάντα για να τη φέρει κοντά του! Της στέλνει προξενιά, της ζωγραφίζει καρδούλες και της γράφει δακρύβρεκτα γράμματα, παρόλο που ούτε αυτός ξέρει να γράφει ούτε εκείνη ξέρει να διαβάζει. Όμως όλα είναι μάταια, η καρδιά της Σίσσυς δεν συγκινείται. Και ο Θανασάκης λιώνει από έρωτα. Οι συμβουλές του Αποστόλη πέφτουν στο κενό και η συμπάθεια της Ζωίτσας τον αφήνει αδιάφορο. Τίποτα δεν μπορεί να τον παρηγορήσει, εκτός ίσως από μια καλή μερίδα πατάτες τηγανητές.

Περιεχόμενα

Αχ, Θίθυ!
Θτα πατώματα
Οι μυστικοί
Ζουζουνιές
Θκληρή καρδιά
Λεπτομέρειες
ISBN135205942002265
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΗ ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2021
Διαστάσεις17x13
Κωδικός Πολιτείας3330-9480
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΕΥΡΩΠΗ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS