Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

HARRY POTTER - ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ (ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝ

HARRY POTTER - ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ (ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 9343-0000




Παρουσίαση...

Έχουμε την ευχαρίστηση να σου ανακοινώσουμε πως μια θέση με υποτροφία σε περιμένει στη Σχολή Χόγκουαρτς, τη σπουδαιότερη σχολή για Μαγείες και Ξόρκια στον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σου, θα μάθεις τα απαραίτητα ξόρκια και φίλτρα για να αντιμετωπίσεις τις δυνάμεις του κακού. Θα έχεις επίσης την ιδιαίτερη τιμή να συμμετάσχεις στο Πρωτάθλημα του Κυπέλλου Κοιτώνων.
Για να νικήσεις στο παιχνίδι, θα πρέπει να διαγωνιστείς με μαθητές από τους κοιτώνες Γκρίφιντορ, Ράβενκλοου, Χάφλπαφλ και Σλίθεριν, να ολοκληρώσεις αποστολές μέσα και γύρω από το Χόγκουαρτς και να συγκεντρώσεις τους περισσότερους βαθμούς για το Κύπελλο Κοιτώνων.
Αντιμετώπισε μαθητές σε μονομαχίες ή τους εχθρούς σου σε κάρτες μονομαχιών και χρησιμοποίησε κάρτες ξορκιών και φίλτρων για να βελτιώσεις τις επιθέσεις σου και για να αμυνθείς.
Ολοκλήρωσε την αποστολή σου, συγκέντρωσε τις σωστές μάρκες, πήγαινε στην περιοχή που ορίζει η κάρτα αποστολής και αντιμετώπισε τον εχθρό της αποστολής.
Μπορείς να παίξεις σόλο, με άλλους παίκτες ως μέλος ομάδας ή με κάθε μάγο να φροντίζει μόνος του για τον εαυτό του! Ανάλαβε τον ρόλο ενός από τους αγαπημένους σου ήρωες: Χάρι Πότερ, Ρον, Ερμιόνη, Λούνα, Νέβιλ, Ντράκο, Τζίνι και Σέντρικ.
Οι τρεις τρόποι παιχνιδιού σού επιτρέπουν να επιλέξεις την ιδανικότερη εμπειρία παιχνιδιού ανάλογα με την ηλικία των παικτών, τον χρόνο που θέλεις να αφιερώσεις στο παιχνίδι και τις αγαπημένες σου στιγμές του έπους.
Ζήσε ξανά ολόκληρη την επική ιστορία μέσα από τις 30 κάρτες αποστολών, τους αγώνες Κουίντιτς και τον τρίτο τρόπο παιχνιδιού: «Η Επιστροφή του Βόλντεμορτ». Παίξε ως Θανατοφάγος και κάνε τον Λόρδο Βόλντεμορτ να επιστρέψει ή εάν παίζεις ως οι Ήρωες, κατάστρεψε τους 7 Πεμπτουσιωτές. (Από τον κατασκευαστή)

Ηλικίες: 7+
Παίκτες: 1-8
Χρόνος: 20/45 λεπτά

Περιεχόμενα

3 Τρόποι Παιχνιδιού
30 Αποστολές
15 Χαρακτήρες
Λεπτομέρειες
ISBN135207011010348
ΕκδότηςTOPI GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2023
Διαστάσεις26x26x7
Πλήθος Παικτών
Διάρκεια Παιχνιδιού
Κωδικός Πολιτείας9343-0000
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Το φαινόμενο της προσκόλλησης
LOVENHEIM PETER
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS