Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΣΑΡΑ ΜΠΛΕΝΤΕΛ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ - ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

(ΣΕΤ) ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ - ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

BLAEDEL SARA
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3245




Παρουσίαση

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ
Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας της Κοπεγχάγης έχει ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, όταν το ίδιο σαββατοκύριακο γίνονται δύο φόνοι στην πόλη. Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται στραγγαλισμένη στο Ανατολικό Πάρκο και ένας δημοσιογράφος δολοφονείται στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου Ρόγιαλ. Η δυναμική αρχιφύλακας Λουίσε Ρικ αναλαμβάνει την υπόθεση της νεαρής γυναίκας, αλλά δεν αργεί να ανακατευτεί και με το δεύτερο έγκλημα. Φαίνεται ότι η καλύτερή της φίλη, η δημοσιογράφος Καμίλα Λιντ, γνώριζε το θύμα και κάνει μερικές έρευνες από μόνη της. Η Λουίσε προσπαθεί να αποτρέψει τη φίλη της από περαιτέρω εμπλοκή, καθώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα. Εντούτοις, η Καμίλα δεν είναι από τους ανθρώπους που ακολουθούν συμβουλές ή δέχονται το "όχι" ως απάντηση, ειδικά όταν μυρίζεται ότι πλησιάζει σε μια πρώτης τάξεως δημοσιογραφική αποκάλυψη. Τελικά, όμως, η Καμίλα έρχεται σε επαφή με εμπόρους ναρκωτικών, και η υπόθεση παίρνει μια δραματική, άκρως επικίνδυνη τροπή· και για την παράτολμη δημοσιογράφο αλλά και, κυρίως, για την αρχιφύλακα Λουίσε Ρικ.

ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Το να αναζητάς τον έρωτα στο ίντερνετ μπορεί συχνά να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο. Η Σουσάνε Χάνσον το συνειδητοποιεί με τον πιο άγριο τρόπο, όταν πέφτει θύμα βιασμού μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όπως ομολογεί στην αρχιφύλακα Λουίσε Ρικ, ο βιαστής την είχε πλησιάσει μέσω ενός σάιτ γνωριμιών. Η Λουίσε αναλαμβάνει την υπόθεση και προσπαθεί να εντοπίσει μια εικόνα του βιαστή στις κάμερες ασφαλείας του σταθμού του μετρό που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του θύματος. Πράγματι, οι αστυνομικοί καταφέρνουν να απομονώσουν μια φωτογραφία του που, όμως, παραείναι θολή για να γίνει ασφαλής αναγνώριση και ταυτοποίηση στοιχείων. Κι ενώ η αστυνομία κάνει μικρές προόδους, η άτυχη Σουσάνε προσπαθεί να αυτοκτονήσει - και όχι μόνο εξαιτίας του βιασμού. Στο μεταξύ, η Λουίσε βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο σύμπαν των σάιτ γνωριμιών. Η έρευνά της επικεντρώνεται σε ένα σάιτ όπου εκτίθενται φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη νυχτερινή ζωή της Κοπεγχάγης. Εκεί βρίσκει τη φωτογραφία ενός άντρα ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του "Πρίγκιπα". Η Λουίσε επικοινωνεί μαζί χρησιμοποιώντας το όνομα "Πριγκίπισσα", και οι δυο τους κανονίζουν να συναντηθούν. Με αυτό το καταιγιστικό και ανατρεπτικό θρίλερ, η Σάρα Μπλέντελ γνώρισε τη διεθνή επιτυχία και καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες συγγραφείς της νέας γενιάς σκανδιναβικού αστυνομικού μυθιστορήματος, κερδίζοντας την αφοσίωση εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο.
Λεπτομέρειες
ISBN135213005510107
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2016
Αριθμός σελίδων718
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ ΛΥΟ
ΕπιμέλειαΠΗΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΛΕΝΤΕΛ ΣΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3245
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

toflakos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΟΝΝΟΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΑΠΑΝΤΑ (ΣΕΙΡΑ 8 ΤΟΜΟΙ)
ΝΟΝΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ
€130.38 €65.19
(-50%)
Κερδίζετε €65.19
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS