Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - ΕΝΑ Μ΄ ΕΣΕΝΑ

(ΣΕΤ) ΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ / ΕΝΑ Μ' ΕΣΕΝΑ

DAY SYLVIA
Κωδ. Πολιτείας: 9188-0027




Παρουσίαση

ΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο συνεχίζεται, καθώς η Εύα και ο Γκίντεον έρχονται αντιμέτωποι με τους δαίμονες του παρελθόντος τους και τις συνέπειες του επιτακτικού τους πόθου...
Μια ματιά ήταν αρκετή για να συνειδητοποιήσω ότι υπήρχε κάτι ξεχωριστό στον Γκίντεον Κρος, κάτι που είχα ανάγκη. Κάτι στο οποίο ήταν αδύνατο να αντισταθώ. Ταυτόχρονα, διέκρινα κάτι επικίνδυνο, κάτι τραυματισμένο βαθιά στην ψυχή του κάτι που έμοιαζε με τις δικές μου πληγές. Αυτό με μαγνήτισε, με αιχμαλώτισε. Τον χρειαζόμουν, τον είχα ανάγκη όπως την ανάσα μου, όπως το χτύπο της καρδιάς μου.
Κανένας δε θα μπορούσε να φανταστεί τι ρίσκο έπαιρνε ο Γκίντεον για χάρη μου. Ούτε πόσο θα κινδύνευα εγώ εξαιτίας του δεσμού μας, εξαιτίας της σκοτεινής σκιάς που το παρελθόν θα έριχνε στην κοινή μας ζωή.
Δεμένοι, φυλακισμένοι στα μυστικά μας, προσπαθήσαμε να αψηφήσουμε τις πιθανότητες - που ήταν όλες εναντίον μας. Φτιάξαμε δικούς μας κανόνες και παραδοθήκαμε ολοκληρωτικά στη δύναμη του πάθους μας...

ΕΝΑ Μ' ΕΣΕΝΑ
«Γκίντεον Κρος. Τον ερωτεύτηκα τόσο εύκολα... Συνέβη ακαριαία. Ολοκληρωτικά. Αμετάκλητα.»
Ο γάμος μας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο έγγαμος βίος μας, μια συνεχής μάχη. Η αγάπη μεταλλάσσεται. Η δική μας είναι ταυτόχρονα απάνεμο καταφύγιο και ανταριασμένη θάλασσα. Δύο πληγωμένες ψυχές ενωμένες σε μία.
Έχουμε αποκαλύψει ο ένας στον άλλον τα σκοτεινότερα μυστικά μας. Ο Γκίντεον είναι ο καθρέφτης που αντικατοπτρίζει όλα τα ελαττώματά μου - αλλά και όλη την ομορφιά που αδυνατούσα να δω. Μου έχει δώσει τα πάντα. Πρέπει κι εγώ τώρα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ο βράχος που είναι κι αυτός για μένα. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε όσους προσπαθούν να μπουν ανάμεσά μας.
Ωστόσο, η σκληρότερή μας μάχη μπορεί να βρίσκεται στους ίδιους εκείνους όρκους που μας δίνουν δύναμη. Η δέσμευση απέναντι στην αγάπη μας ήταν μόνο η αρχή. Ήρθε η στιγμή να παλέψουμε για εκείνη. Κι αυτό είτε θα μας ελευθερώσει είτε θα μας χωρίσει για πάντα.
Το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς Crossfire. (Από τις παρουσιάσεις στα οπισθόφυλλα των βιβλίων)
Λεπτομέρειες
ISBN135213005512064
ΕκδότηςΤΟΥΛΙΠΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2018
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΕΙ ΣΙΛΒΙΑ
Κωδικός Πολιτείας9188-0027
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

χριστοφιλοπουλου

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS