Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
(ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ) ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ // ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

(ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ) ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

+
-
CHRISTIE AGATHA
Κωδ. Πολιτείας: 4580-4723
Τιμή Έκδοσης
€99.99
Τιμή Πολιτείας
€69.99
(-30%)
Κερδίζετε €30.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ηρακλή Πουαρό:
1. Ο Ηρακλής Πουαρό εμφανίστηκε στο πρώτο μυθιστόρημα που εξέδωσε η Άγκαθα Κρίστι. Πρόκειται για το βιβλίο "Η μυστηριώδης υπόθεση στο Στάιλς", που φέτος κλείνει εκατό χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του. Στην αρχική εκδοχή του βιβλίου, ο Πουαρό εξηγούσε τη λύση της υπόθεσης σε μια δικαστική αίθουσα, αλλά στην εκδομένη εκδοχή το σκηνικό άλλαξε σε κάτι πιο οικείο... σε σαλόνι.
2. Ο Πουαρό είναι ένας συνταξιούχος Βέλγος αστυνομικός που έγινε διεθνούς φήμης ντετέκτιβ, αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Κρίστι για πρωταγωνιστής των βιβλίων της. Μεταξύ των υποψηφίων που είχε αρχικά κατά νου η Κρίστι περιλαμβάνονταν ένας μαθητής και ένας επιστήμονας.
3. Η πρώτη περιγραφή του Πουαρό γίνεται δια στόματος του κυρίου Χέιστινγκς στη "Μυστηριώδη υπόθεση στο Στάιλς". «Μετά βίας άγγιζε σε ύψος το ένα μέτρο και εξήντα πέντε εκατοστά, όμως η στάση του σώματος του ήταν εξόχως αρχοντική. Το κεφάλι του είχε ακριβώς το σχήμα αυγού, και πάντοτε έγερνε ελαφρά προς τη μία πλευρά. Το μουστάκι του ήταν άκαμπτο και στρατιωτικό. Η εμφάνισή του ήταν περιποιημένη σε σχεδόν ασύλληπτο βαθμό, και νομίζω πως ένας κόκκος σκόνης θα του προκαλούσε οξύτερο πόνο από ό,τι το τραύμα από μια σφαίρα».
4. Ο Πουαρό είναι πολύ περήφανος και προσεκτικός με την εμφάνισή του, από το άψογα περιποιημένο μουστάκι του ως τα λουστρινένια υποδήματά του. Χρησιμοποιεί μάλιστα ένα ειδικό παρασκεύασμα που λέγεται «Revivit» για να κρύψει τα γκρίζα του μαλλιά.
5. Το μουστάκι του Πουαρό ήταν τόσο σημαντικό για την Άγκαθα, που ζήτησε να έχει τον τελευταίο λόγο στην εμφάνιση του Πουαρό στο κωμικό φιλμ μυστηρίου The Alphabet Murders (Φόνοι με αλφαβητική σειρά), στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Τόνι Ράνταλ στον ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ.
6. Ο Τσαρλς Λότον ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ηρακλή Πουαρό στη σκηνή, σε μια θεατρική παραγωγή του 1928 του έργου "Η δολοφονία του Ρότζερ Άκροϊντ" και έκτοτε, μεταξύ άλλων, τον έχουν υποδυθεί οι: Άλμπερτ Φίνεϊ, Πίτερ Ουστίνοφ, Ντέιβιντ Σάτσετ, Τζον Μάλκοβιτς και πιο πρόσφατα ο Κένεθ Μπράνα.
7. Τον Πουαρό τον συγχύζει πολύ η αταξία. Έχει μάλιστα αρνηθεί να φάει ψωμί γιατί η φραντζόλα είχε... ακανόνιστο σχήμα.
8. Επίσης είναι πολύ συγκεκριμένα τα ροφήματα που προτιμά. Πίνει τακτικά ζεστή σοκολάτα και τσάι βοτάνων, αλλά η γνώμη του για τον ντεκαφεϊνέ καφέ είναι η χειρότερη -φέρεται να τον αποκαλεί «βδέλυγμα».
9. Η νεκρολογία του Πουαρό εμφανίστηκε στο πρωτοσέλιδο της New York Times το 1975, πριν από την έκδοση της τελευταίας του περιπέτειας (Curtain: Poirot's Last Case). Ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο για μυθιστορηματικό ήρωα.
10. Ο Πουαρό πρωταγωνιστεί σε 33 μυθιστορήματα, 59 ιστορίες και 1 πρωτότυπο θεατρικό έργο της Άγκαθα Κρίστι. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Μια νέα συλλεκτική κασετίνα αφιερωμένη στον πιο διάσημο ντετέκτιβ όλων των εποχών τον Ηρακλή Πουαρό. Ο Πουαρό ήταν ένας συνταξιούχος Βέλγος αστυνομικός που πρωτοεμφανίστηκε στο πρώτο μυθιστόρημα που εξέδωσε η Agatha Christie. Πρόκειται για τη "Μυστηριώδη υπόθεση στο Στάιλς", που έκλεισε πέρσι τα εκατό της χρόνια. Στην κασετίνα περιλαμβάνονται δέκα αντιπροσωπευτικοί τίτλοι [...]. Επιπλέον, μέσα θα βρείτε τρία απίθανα δώρα: σουβέρ, σελιδοδείκτη και πάνινη τσάντα Ηρακλή Πουαρό. (Από τον εκδότη)

Περιεχόμενα

1. Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΪΛΣ
2. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΑΡΟ
3. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
4. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ
5. Ο ΠΟΥΑΡΟ ΕΡΕΥΝΑ
6. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ
7. ΦΟΝΟΙ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
8. ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
9. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡ ΑΡΚΡΟΪΝΤ
10. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Λεπτομέρειες
ISBN135213005516048
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2021
Διαστάσεις33x21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΙΣΤΙ ΑΓΚΑΘΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-4723
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΟΛΑ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS