Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

THIS WAR OF MINE // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [1-6 Π

THIS WAR OF MINE

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [1-6 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 1808-0001




Παρουσίαση...

1-6
45-120
Το This War of Mine: The Board Game, είναι η επιτραπέζια προσαρμογή του βραβευμένου βιντεοπαιχνιδιού που απεικονίζει το δράμα των αμάχων που παγιδεύτηκαν σε μία πόλη διαλυμένη από τον πόλεμο.
Θα μπείτε σε αυτήν την εμπειρία ως μία ομάδα πολιτών παγιδευμένων σε μία πολιορκημένη και συγκρουόμενη πόλη, που υπομένει πολλές δυσκολίες που συχνά θα δοκιμάσουν την ουσία της ανθρωπότητας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταφύγετε σε ένα ερειπωμένο ξενώνα, τον οποίο θα φροντίζετε και θα διαχειρίζεστε αφαιρώντας τα ερείπια, αναζητώντας δωμάτια (συχνά πίσω από αμπαρωμένες πόρτες), θα χτίσετε κρεβάτια, αυτοσχέδια εργαστήρια, θα καλλιεργήσετε ένα αυτοσχέδιο λαχανόκηπο, θα ενισχύσετε την ασφάλεια του καταφυγίου σας και, όταν έρθει ο χειμώνας, θα προσπαθήσετε να το κρατήσετε ζεστό.

Κατά το βράδυ τα κύρια καθήκοντά σας θα είναι η φύλαξη του καταφυγίου σας και τα μικρά υπάρχοντα που μπορείτε να προφυλάξετε από τους ληστές και τους επιδρομείς. Όσοι από την ομάδα σας είναι κατάλληλοι για μια τέτοια εργασία θα χρησιμοποιήσουν τη κάλυψη της νύχτας για να εξερευνήσουν προσεκτικά δεκάδες, συνεχώς μεταβαλλόμενες τοποθεσίες, διάσπαρτες σε όλη την επικίνδυνη πόλη, αναζητώντας όλα τα πράγματα που χρειάζεται ένα άτομο για να επιβιώσει (υλικά, τρόφιμα, εξοπλισμό, κ.λπ.).

Στόχος σας είναι να επιβιώσετε μέχρι την παύση των πολεμικών εχθροπραξιών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σας ως επιζώντες, θα συναντήσετε δράματα που συνδέονται με τη λήψη εξαιρετικά δύσκολων αποφάσεων και επιλογών (θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των ενεργειών σας αργά ή γρήγορα στο playthrough).

Το This War Of Mine: The Board Game θα είναι μία εμπειρία για πολλούς παίκτες, καθώς και μία σόλο παραλλαγή. Θα μπορείτε να προσωποποιήσετε έναν από τους γνωστούς χαρακτήρες από την ηλεκτρονική έκδοση του παιχνιδιού και να αντιμετωπίσετε εκατοντάδες νέες προκλήσεις και δύσκολες επιλογές. Ένα παιχνίδι Instant Play, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε το εγχειρίδιο πριν ξεκινήσετε την περιπέτεια.

Ζήστε την προσομοίωση ενός αγώνα για επιβίωση ως μια ομάδα πολιτών που αντιμετωπίζουν έναν τυφλό και ανελέητο πόλεμο!

Στον πόλεμο, δεν είναι όλοι στρατιώτες..

*Το επιτραπέζιο είναι για άτομα άνω των 18 ετών.

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

<

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN135902259204008
ΕκδότηςGALAKTA
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2020
Πλήθος Παικτών1-6
Διάρκεια Παιχνιδιού45-120
Κωδικός Πολιτείας1808-0001
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ένας άνθρωπος χωρίς πατρίδα
VONNEGUT KURT
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ
CAPPONI NICCOLO
€19.41 €5.82
(-70%)
Κερδίζετε €13.59

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS