Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

NEMESIS: VOIDSEEDERS // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, [1-5

NEMESIS: VOIDSEEDERS

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, [1-5 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 5230-0000




Παρουσίαση...

1-5
1h-3h
«..Κάθε σκάφος έχει μια φωνή, μια μελωδία μηχανών και συστημάτων την οποία το πλήρωμα μαθαίνει να κατανοεί στα μεγάλα ταξίδια. Το πρόβλημα όμως είναι πως έπειτα από το τελευταίο μας ταξίδι το σκάφος μας ακούγεται πολύ ΛΆΘΟΣ! Κάτι βρώμικο κρύβεται και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Σιγανά μουρμουρητά…Περίεργοι ψίθυροι που κανένα μηχάνημα δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει! Οι σκοτεινοί διάδρομοι και τα ατέλειωτα δωμάτια μοιάζουν να τραγουδούν..
Μερικοί από εμάς προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τις πηγές αυτής της μετάδοσης αλλά πάντα βρισκόταν δυο βήματα μπροστά. Καταδιωκόμενοι από αυτή την ατελείωτη παρουσία δεν αργήσαμε να λυγίσουμε. Ο μηχανικός μας έγδαρε φράσεις στο δέρμα του και όταν ζητήσαμε τον λόγο αποκρίθηκε λεγόμενος πως τα πυρωμένα μυστικά πρέπει να γραφτούν με αίμα. Έπειτα, η πιλότος αποφάσισε να βγει στο κενό χωρίς την ειδική της στολή. Όταν την τραβήξαμε μέσα, το πρόσωπό της ήταν παγωμένο και σπασμένο, ενώ το χαμόγελο που κοσμούσε τα χείλη της τόσο απόκοσμο που ακόμα δεν μπορώ να το ξεχάσω.
Τώρα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ήχοι μετατράπηκαν σε φωνές, μοιράζοντας ιστορίες τρόμου και σφαγής. Δεν προσπαθούν να ξεφύγουν από εμάς. Μας περικυκλώνουν και μας προετοιμάζουν για τους σκοτεινούς τους σκοπούς. Πρέπει να τις κατανοήσω πριν να 'ναι αργά. Αρπάζω το όπλο μου όσο παρατηρώ τις πλάτες των τελευταίων δύο μελών του πληρώματος. Βλέπω σκοτεινά μυστικά να αναδύονται από τα κρανία τους. Θα χρειαστούν δύο σφαίρες μονάχα για να απελευθερωθούν…»


Οι Voidseeders είναι μια φυλή που μπορεί να αλληλοεπιδράσει με το μυαλό του πληρώματος. Έχουν αρκετές φωλιές αντί για μία αλλά μονάχα μία δυνατή παρουσία κάθε φορά. Εφόσον αυτή ηττηθεί, μια νέα θα αναγερθεί από την πιο εξελιγμένη φωλιά.

Η φυλή αυτή επικεντρώνεται στο να ψιθυρίζει και να ελέγχει το μυαλό – άτομα σε κοντινή απόσταση ακούν φωνές που τους διατάζουν να προβούν σε καταστροφικές ενέργειες.
Μα όσο βρίσκεστε σε δωμάτιο μαζί με άλλα άτομα τόσο λιγότερο θα σας επηρεάσει αυτό το effect.


*Επέκταση για το Nemesis. Συμβατό με Classic Nemesis, Aftermath and Lockdown.

Περιεχόμενα

Voidseeders - The new Alien race:
1x Despoiler
1x Stalker
6x Lurkers
3x Lairs
4x Whisperers

70+ Cards
25+ other components

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

<
Λεπτομέρειες
ISBN135907222999530
ΕκδότηςAWAKEN REALMS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-5
Διάρκεια Παιχνιδιού1h-3h
Κωδικός Πολιτείας5230-0000
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΛΟ
SILLS JUDITH
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20
Η υπόσχεση
GALGUT DAMON
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS