Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

RUSSIAN MATRYOSHKA DOLLS // 1000 PIECE PUZZLE

RUSSIAN MATRYOSHKA DOLLS

1000 PIECE PUZZLE

-
Κωδ. Πολιτείας: 6174-0025




Παρουσίαση...

1+
-
.Μία πολύχρωμη εικόνα που δημιουργεί ένα όμορφο παζλ σε αυτό το συλλεκτικό θέμα της σειράς Colors of the World της Eurographics!

Η Eurographics αποτελεί ένα από τα διασημότερα brands παγκοσμίως με μεγάλη ποικιλία σε παζλ 500XLτεμ., 1000Lτεμ.,πόστερς και παιχνιδιών τράπουλας.

Όλα της τα προιόντα είναι από 100% οικολογικά υλικά κατασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες (USA) και στον Καναδά, ακολουθώντας τα υψηλότερα standards κατασκευής και πιστοποίησης από διάφορους ανεξάρτητους φορείς.

Ειδικότερα, τα παζλ είναι από ανακυκλωμένο σκληρό χαρτόνι πάχους 2,00mm (ελάχιστες μάρκες έχουν αυτό το πάχος), οικολογικά μελάνια εκτύπωσης non-toxic βασισμένα σε λαχανικά, τα κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα και κανένα δεν είναι ίδιο μεταξύ τους, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία "Smart-Cut" που πατεντάρει η Εurographics. Το δέσιμο μεταξύ των κομματιών είναι σφιχτό τόσο όσο να επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση πολλαπλών κομματιών μιας περιοχής του παζλ δίχως να καταστρέφεται και η θεματολογία των εικόνων της αποτελεί από μόνη της έναν λόγο ώστε να έχετε στα χέρια σας ένα Premium προιόν με θέματα από τους γνωστότερους ζωγράφους και καλλιτέχνες όπως Monet, Klimt, Da Vinci Michelangelo, Dali, Miro, Van Gogh αλλά και Anne Stokes, Dominic Davinson, Steve Crisp,Lushpin κ.ά!

H Εurographics επιπλέον φέρει στο portfolio της, τις επίσημες άδειες - Official Licensces των σημάτων Volkswagen, General Motors, Ford, Lamborgini, Chevrolet, καθώς και το σήμα της επίσημης άδειας ''Officialy Licenced Museum Quality'', βραβευμένη για την πιστή αναπάρασταση στα διασημότερα έργα τέχνης.

Επίσης, η Eurographics έχει συνεργαστεί με το One Tree Plantted - www.onetreeplanted.org, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εδρεύει στο Μόντρεαλ του Καναδά. Αυτή η περιβαλλοντική ομάδα έχει μια μοναδική αποστολή: να βοηθήσει το περιβάλλον με τη φύτευση δέντρων σε όλο τον κόσμο που έχει παρουσία η εταιρεία. Η Eurographics έχει ήδη φυτεύσει 10.000 δέντρα διαθέτοντας μέρος των εσόδων της ... και συνεχίζει!!!

Eurographics...more than just a puzzle !!!


*Οι κούκλες Matryoshkas, επίσης γνωστές ως Ρωσικές φωλιασμένες κούκλες, στοιβαγμένες κούκλες ή μπαμπούσκες, είναι μια σειρά από ξύλινες κούκλες διαφορετικών διαστάσεων που τοποθετούνται η μία μέσα στην άλλη.

Περιεχόμενα

1000 κομμάτια παζλ
Διαστάσεις παζλ: 48cm x 68cm
Λεπτομέρειες
ISBN13628136654203
ΕκδότηςEUROGRAPHICS
ΣειράFINE ART COLLECTION
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2020
Διαστάσεις48x68
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού-
Κωδικός Πολιτείας6174-0025
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΠΑΜΠΙΤ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Βωβός θάνατος
KUTSCHER VOLKER
€19.89 €9.94
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS