Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ADVENTURE GAMES: THE GRAND HOTEL ABADDON // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧ

ADVENTURE GAMES: THE GRAND HOTEL ABADDON

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΕΑΣ, [1-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 7365-0027




Παρουσίαση...

1-4
75
Εξερευνήστε μέρη, συνδυάστε αντικείμενα και βιώστε ιστορίες στα Adventure Games, μια σειρά συνεργατικών παιχνιδιών από τον γερμανικό εκδότη KOSMOS.

..Πέρασε μια μακρά χρονιά και ανυπομονούσατε για όμορφες, χαλαρωτικές διακοπές στο Grand Hotel Abaddon. Αλλά αυτό που ξεκίνησε ως ένα ήσυχο καταφύγιο έχει γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν παντού γύρω σου! Θα μπορούσαν να κρύβονται φαντάσματα πίσω από αυτά τα μυστηριώδη περιστατικά, όπως φαίνεται να πιστεύουν οι υπόλοιποι επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, ή υπάρχει μια πιο λογική εξήγηση;

Το Adventure Games: Grand Hotel Abaddon, είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι περιπέτειας, που παίζεται σε τρία κεφάλαια. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι επιλογές που κάνετε καθορίζουν τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εξερευνήστε το ξενοδοχείο, ρωτήστε τους επισκέπτες, εξερευνήστε δωμάτια και περιπλανηθείτε σε κρυφά περάσματα. Κάθε παίκτης αναλαμβάνει διαφορετικό ρόλο, συνεργαζόμενος για να αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά. Μόνο με τη συνεργασία θα μπορέσετε να λύσετε το μυστήριο του Grand Hotel Abaddon. Με πολλαπλές πιθανές καταλήξεις, οι επιλογές σας θα κθορίσουν πώς θα τελειώσει η ιστορία!

Σε κάθε τίτλο αυτής της σειράς, οι παίκτες αντιμετωπίζουν βήμα βήμα ένα μυστήριο. Δουλεύοντας όλοι μαζί, εξερευνείτε περιοχές, μιλάτε σε ανθρώπους, ψάχνετε για στοιχεία και συνδυάζετε αντικείμενα για να αποκαλύψετε το μυστήριο!

Όμως προσέχετε τις επιλογές σας, γιατί η ιστορία δεν γυρίζει πίσω...


*Αντίθετα με τη σειρά EXIT, οι τίτλοι σε αυτή τη σειρά επικεντρώνονται στο να βρείτε την ιστορία, χωρίς πίεση χρόνου. Υπάρχουν πάνω από 1 μονοπάτια για την ιστορία! Κάθε τίτλος έχει 3 κεφάλαια και δεν καταστρέφεται ΤΙΠΟΤΑ, οπότε μπορείτε να παίξετε ξανά, ακολουθώντας διαφορετικό μονοπάτι!

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Περιεχόμενα

110 Αdventure κάρτες
1 adventure book
47 tokens
4 stands χαρακτήτων
18 Location κάρτες

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN13814743015074
ΕκδότηςKOSMOS GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2022
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-4
Διάρκεια Παιχνιδιού75
Κωδικός Πολιτείας7365-0027
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
HOFFMANN E.T.A.
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ALHARTHI JOKHA
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS