Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ARKHAM HORROR LCG: THE PATH TO CARCOSA CAMPAIGN EXPANSION //

ARKHAM HORROR LCG: THE PATH TO CARCOSA CAMPAIGN EXPANSION

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [1-2 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 9521-0061




Παρουσίαση...

1-2
3h
«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη Carcosa με τα μαύρα άστρα να κρέμονται από τους ουρανούς και τις σκιές των σκέψεων να απλώνονται στο δειλινό όσο οι δίδυμοι ήλιοι βυθίζονται στην λίμνη του Χαλί. Στη μνήμη μου, για πάντα, θα μείνει χαραγμένη η εικόνα της Pallid Mask».

Για εβδομάδες, η επερχόμενη παράσταση του The King in Yellow ήταν η συζήτηση της πόλης. Όμως, η έρευνα για τη σκοτεινή ιστορία του έργου σας έπεισε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Εξαφανίσεις. Αυτοκτονίες. Παραισθήσεις. Παράνοια. Όπου παίζεται το The King in Yellow, η τρέλα ακολουθεί από κοντά. Καμία σχέση δεν έχει ακόμη αποδειχθεί, αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να αναζητήσετε την αλήθεια. Στόχος σας είναι να αποκαλύψετε τα μυστικά του περίεργου αυτού έργου. Τα δύο σενάρια που περιέχονται, σας στέλνουν στο Ward Theatre, και σας προσκαλούν σε ένα επίσημο δείπνο με όλους τους ηθοποιούς και λοιπούς υπαλλήλους. Όμως, κάθε απάντηση και κάθε στοιχείο καταφέρνουν μονάχα να σας τραβήξουν πιο βαθιά στη τρέλα και τη φρίκη.

Επιστρέψτε στον δεύτερο κύκλο περιεχομένου για το Arkham Horror LCG με το The Path to Carcosa Campaign Expansion. Όπως και με τον προηγούμενο κύκλο, όλες οι κάρτες που σχετίζονται με καμπάνιες και σενάρια για αυτόν τον "κύκλο" μπορούν να βρεθούν στην Επέκταση καμπάνιας. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία για τους νέους θαυμαστές του παιχνιδιού να βιώσουν τη δεύτερη ολοκληρωμένη καμπάνια του και για τους μακροχρόνιους θαυμαστές να προλάβουν τα κομμάτια που μπορεί να έχουν χάσει. Είτε θέλετε μόνο μία από τις επεκτάσεις είτε και τις δύο, κανένας θαυμαστής του Arkham δεν θα θέλει να χάσει το The Path to Carcosa!

Σημείωση: Κάθε μακροχρόνιος θαυμαστής του Arkham Horror: The Card Game που έχει ήδη τα πάντα, από τον αρχικό κύκλο The Path to Carcosa, δεν θα βρει νέες κάρτες ή περιεχόμενο σε αυτές τις δύο νέες επεκτάσεις.

*Δεν είναι αυτόνομο προϊόν. Απαιτείται ένα αντίγραφο του βασικού σετ Arkham Horror: The Card Game για να παίξετε.

Περιεχόμενα

305 scenario κάρτες
Οδηγός καμπάνιας

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN1384133116316
ΕκδότηςFANTASY FLIGHT GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2022
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-2
Διάρκεια Παιχνιδιού3h
Κωδικός Πολιτείας9521-0061
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
WELLMER ALBRECHT
€21.20 €8.48
(-60%)
Κερδίζετε €12.72
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS