Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
STAR WARS REBELLION: RISE OF THE EMPIRE EXPANSION // ΕΠΙΤΡΑΠ
+
-

STAR WARS REBELLION: RISE OF THE EMPIRE EXPANSION

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 9521-0053
Τιμή Πολιτείας
€52.25




Παρουσίαση...

2-4
200
"Η Εξέγερσή μας είναι το μόνο που μένει για να απωθήσει την Αυτοκρατορία. Πιστεύουμε ότι ίσως μπορέσετε να μας βοηθήσετε."
–Μον Μόθμα

Νέοι ηγέτες. Νέες αποστολές. Νέες κάρτες τακτικής που οδηγούν σε πιο πλήρως κινηματογραφικές μάχες… Το Rise of the Empire είναι μια επέκταση για το Star Wars: Rebellion εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από την ταινία Rogue One: A Star Wars Story. Και ακριβώς όπως παρείχε η ταινία νέα εικόνα για τον Γαλαξιακό Εμφύλιο Πόλεμο που παρουσιάστηκε στην αρχική τριλογία του Star Wars, το Rise of the Empire προσθέτει νέο βάθος και ιστορία στην εμπειρία του παιχνιδιού Rebellion.

Μπορείτε να στείλετε τον Jyn Erso και τον Cassian Andor να ανακτήσουν τα σχέδια του Death Star. Μπορείτε να μπερδέψετε τους Αυτοκρατορικούς με ψεύτικες εντολές και επιθέσεις πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Μπορείτε να κουμαντάρετε τον διευθυντή Krennic και τους καλύτερους death troopers . Και μπορείτε να στήσετε παγίδες για τους πιλότους και τους στρατιώτες Rebel, παρασύροντάς τους μακριά από τη βάση τους και σε τεράστιες κινηματογραφικές μάχες και τακτικές. Ακόμη και ο Jabba ο Hutt κάνει την εμφάνισή του, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Αυτοκρατορία και ταΐζοντας τους κρατούμενούς του στο Sarlaac.

Συνολικά, το Rise of the Empire παρουσιάζει οκτώ νέους ηγέτες, τριάντα έξι πλαστικές μινιατούρες, πέντε δείκτες στόχων, δύο attachment rings, τρία νέα ζάρια και περισσότερες από εκατό νέες κάρτες. Θα βρείτε U-wings, TIE Strikers, Nebulon-B φρεγάτες και το Interdictor. Θα αποκτήσετε νέους τρόπους για να ανατρέψετε τα σχέδια του αντιπάλου σας και θα ανακαλύψετε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στον συνεχιζόμενο Γαλαξιακό Εμφύλιο Πόλεμο!

Περιεχόμενα

2 φύλλα οδηγιών (Imperial+Rebel)
8 Leaders με πλαστικά stands
18 Imperial units
18 Rebel units
104 κάρτες
7 δείκτες (targets+attachment rings)
3 ζάρια
Κανόνες

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN13841333103736
ΕκδότηςFANTASY FLIGHT GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2022
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών2-4
Διάρκεια Παιχνιδιού200
Κωδικός Πολιτείας9521-0053
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ
TABUCCHI ANTONIO
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS