Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

THE LORD OF THE RINGS - THE CARD GAME // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔ

THE LORD OF THE RINGS - THE CARD GAME

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, [1-2 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 9521-0041




Παρουσίαση...

1-2
30-60
Το Lord of the Rings: The Card Game είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι περιπέτειας στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν κάποιο σενάριο – το κάθε ένα με 3 ήρωες της επιλογής τους και ένα deck συμμάχων, συμβάντων και πολλών ακόμα αντικειμένων!

Σε κάθε γύρο οι παίκτες στέλνουν τους χαρακτήρες (ήρωες και συμμάχους) να αντιμετωπίσουν και να εξοντώσουν εχθρούς. Μεγάλη προσοχή όμως, καθώς κάθε σύγκρουση, αποστολή και συμβάν, μειώνουν την ενέργεια των ηρώων καθιστώντας τους αρκετά αδύναμους στο τέλος για τη διεκπεραίωση των πιο σημαντικών δοκιμασιών. Γι' αυτό, οι παίκτες πρέπει πολύ προσεκτικά να σχεδιάσουν τις κινήσεις τους και να αποφασίσουν εάν τους συμφέρει να ολοκληρώσουν το σενάριο όσο ο εχθρός αυξάνει τη δύναμή του ή αν θέλουν να εξαλείψουν τους αντιπάλους χωρίς η ιστορία να εκτυλίσσεται και μη γνωρίζοντας για το τι θα αντιμετωπίσουν αργότερα.

Το βασικό παιχνίδι περιλαμβάνει 3 σενάρια, 12 διάσημους χαρακτήρες από τα έργα του J.R.R. Tolkien (συμπεριλαμβανομένων των Aragorn, Legolas, Gimli, Denethor και Eowyn), και 4 έτοιμα player decks. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τα ήδη υπάρχοντα decks ή να δημιουργήσουν τα δικά τους αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας στα πιο απαιτητικά σενάρια. Ακόμη, παρόλο που το βασικό παιχνίδι απευθύνεται σε 1-2 παίκτες, με τη προσθήκη ενός δεύτερου δίνεται η δυνατότητα έως και 4 παικτών.

Η νέα έκδοση δεν περιλαμβάνει τίποτα διαφορετικό από το κλασσικό παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε εκτός από ορισμένες ολοκαίνουριες κάρτες οι οποίες θα εμπλουτίσουν περισσότερο τα σενάρια και θα επηρεάζουν τόσο το αποτέλεσμα του κάθε campaign αλλά και την αρχή του επομένου.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN13841333116224
ΕκδότηςFANTASY FLIGHT GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-2
Διάρκεια Παιχνιδιού30-60
Κωδικός Πολιτείας9521-0041
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΥΜΑ
ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€31.35 €14.11
(-55%)
Κερδίζετε €17.24
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS