Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

TERRA MYSTICA // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-5 ΠΑΙΚ

TERRA MYSTICA

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-5 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 5814-0006




Παρουσίαση...

2-5
2h
Στη γη του Terra Mystica κατοικούν 14 διαφορετικοί λαοί σε 7 περιοχές και κάθε ομάδα είναι αναγκασμένη να ζήσει στη πατρίδα της και να εξελίξουν τη γη γύρω τους ώστε να μεγαλώσουν και να επεκταθούν, πάντα ενάντια των υπολοίπων.

Το Terra Mystica είναι ένα πλήρες παιχνίδι πληροφοριών, χωρίς τύχη, που ανταμείβει τον στρατηγικό σχεδιασμό. Κάθε παίκτης κυβερνά μία από τις 14 ομάδες. Με λεπτότητα και δεξιοτεχνία, ο παίκτης πρέπει να προσπαθήσει να κυβερνήσει όσο το δυνατόν καλύτερα μια περιοχή και να αναπτύξει τις δεξιότητες αυτής της ομάδας. Υπάρχουν επίσης τέσσερις θρησκευτικές λατρείες τις οποίες μπορείτε να εξελίξετε. Για να γίνουν όλα αυτά, κάθε ομάδα έχει ειδικές δεξιότητες και ικανότητες.

Οι παίκτες εκτελούν τις ενέργειές τους με τους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους. Διαφορετικά κτίρια επιτρέπουν στους παίκτες να αναπτύξουν διαφορετικούς πόρους. Οι κατοικίες επιτρέπουν περισσότερους εργαζόμενους. Οι εμπορικοί οίκοι επιτρέπουν στους παίκτες να βγάλουν χρήματα. Τα οχυρά ξεκλειδώνουν την ειδική ικανότητα μιας ομάδας και οι ναοί σάς επιτρέπουν να αναπτύξετε τη θρησκεία και τις δεξιότητές σας στο έδαφος και στη ναυτιλία. Τα κτίρια μπορούν να αναβαθμιστούν: Οι κατοικίες μπορούν να αναπτυχθούν σε εμπορικούς οίκους. Οι εμπορικοί οίκοι μπορούν να αναπτυχθούν σε οχυρά ή ναούς. ένας ναός μπορεί να αναβαθμιστεί για να γίνει ιερό.
Κάθε ομάδα πρέπει επίσης να αναπτύξει την ικανότητά της στη διαμόρφωση εδάφους και την ικανότητά της με βάρκες, για να χρησιμοποιεί τα ποτάμια. Οι εν λόγω ομάδες, μαζί με το τοπίο της πατρίδας τους, είναι:

-Desert (Fakirs, Nomads)
-Plains (Halflings, Cultists)
-Swamp (Alchemists, Darklings)
-Lake (Mermaids, Swarmlings)
-Forest (Witches, Auren)
-Mountain (Dwarves, Engineers)
-Wasteland (Giants, Chaos Magicians)

Η εγγύτητα με άλλες ομάδες είναι ένα δίκοπο μαχαίρι στην Terra Mystica. Το να είσαι κοντά σε άλλες ομάδες σου δίνει επιπλέον δύναμη, αλλά σημαίνει επίσης ότι η επέκταση είναι πιο δύσκολη...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN13850000576155
ΕκδότηςCAPSTONE GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών2-5
Διάρκεια Παιχνιδιού2h
Κωδικός Πολιτείας5814-0006
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ [Πεζογράφος]
€5.97 €2.98
(-50%)
Κερδίζετε €2.99
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS