Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

AQUATICA // ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, [1-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

AQUATICA

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, [1-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 5228-0001




Παρουσίαση...

1-4
50
Το Aquatica είναι ένα ιδιαίτερο , αλλά εύκολο στην εκμάθηση, οικογενειακό παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από τη βασιλεία του βυθού!

Στο παιχνίδι θα γίνετε ένας από τους ισχυρούς βασιλιάδες των ωκεανών, πασχίζοντας να φέρετε δόξα στη πατρίδα σας. Για να κερδίσετε το παιχνίδι πρέπει να κατακτήσετε και να αγοράσετε κομμάτια γης, να προσλάβετε νέους χαρακτήρες και να ολοκληρώσετε προκλήσεις. Όλα αυτά σας προσφέρουν πόντους νίκης οι οποίοι καθορίζουν το τέλος καθώς και τον νικητή. Συνδυάζοντας τις κάρτες στο χέρι σας και μια καλή, πονηρή στρατηγική να είστε σίγουροι πως η νίκη σας θα φανεί εύκολη. Μα προσοχή! Καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και στο τέλος να χαθείτε.

Ακόμα, θα γνωρίσετε ένα πλήθος μυστήριων θαλάσσιων πλασμάτων τα οποία μπορείτε και να προσθέσετε στο χέρι σας. Με τη πολύτιμη βοήθειά τους θα σας δοθεί η ευκαιρία να περιπλανηθείτε και να ανακαλύψετε άγνωστες περιοχές και να συλλέξετε πολύτιμα αγαθά!

Θα τα καταφέρετε;

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Λεπτομέρειες
ISBN13853211004660
ΕκδότηςARCANE WONDERS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-4
Διάρκεια Παιχνιδιού50
Κωδικός Πολιτείας5228-0001
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS