Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

FURNACE // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

FURNACE

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 5228-0003




Παρουσίαση...

2-4
45
Το Furnace είναι ένα κομψό engine-building παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους καπιταλιστών του 19ου αιώνα. Αγωνίζεστε να χτίσετε τις βιομηχανίες σας και να κερδίσετε όσα περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν…αλλά και να τα διατηρήσετε, αγοράζοντας εταιρείες, εξάγοντας πόρους και επεξεργάζοντάς τους με τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς.

Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι με μια τυχαία κάρτα εκκίνησης, τους πόρους που απεικονίζονται στο επάνω μέρος αυτής της κάρτας και τέσσερις έγχρωμους δίσκους αξίας 1-4.

Το παιχνίδι παίζεται σε τέσσερις γύρους και κάθε γύρος αποτελείται από δύο φάσεις: Δημοπρασία και Παραγωγή. Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, 6-8 εταιρικές κάρτες απλώνονται με τις βασικές πλευρές τους προς τα επάνω. Οι παίκτες τοποθετούν εκ περιτροπής έναν από τους δίσκους τους σε μία από αυτές τις κάρτες, όμως δεν μπορείτε να τοποθετήσετε έναν δίσκο σε μια κάρτα εάν υπάρχει ήδη ένας δίσκος ίδιας αξίας ή χρώματος. Έτσι, θα τοποθετήσετε δίσκους σε τέσσερις κάρτες.

Μόλις τοποθετηθούν όλοι οι δίσκοι, οι κάρτες επιλύονται από αριστερά προς τα δεξιά. Όποιος τοποθέτησε τον δίσκο με την υψηλότερη αξία θα διεκδικήσει αυτήν την κάρτα, αλλά πρώτα όποιος έχει δίσκο χαμηλότερης αξίας σε αυτήν την κάρτα θα κερδίσει αποζημίωση, είτε οι πόροι που απεικονίζονται πολλαπλασιασμένοι με την αξία του δίσκου τους είτε μια ικανότητα επεξεργασίας (ανταλλάξτε το Χ με το Υ) προς τα πάνω τόσες φορές όσο η αξία του δίσκου τους.

Μόλις διεκδικηθούν ή απορριφθούν όλα τα φύλλα, οι παίκτες μπαίνουν στη φάση παραγωγής, χρησιμοποιώντας τα φύλλα τους με τη σειρά της επιλογής τους. Κάθε εταιρική κάρτα έχει μία ενέργεια — είτε παραγωγή είτε μεταποίηση — στη βασική της πλευρά και δύο ενέργειες στην αναβαθμισμένη πλευρά της. Κατά τη φάση παραγωγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μία από τις κάρτες σας μία φορά για να αποκτήσετε πόρους, να επεξεργαστείτε αυτούς τους πόρους σε άλλους πόρους ή χρήματα και να αναβαθμίσετε τις κάρτες σας.

Στο τέλος τεσσάρων γύρων, όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα κερδίζει.

Το Furnace περιλαμβάνει επίσης καπιταλιστικές κάρτες που περιέχουν μοναδικά εφέ και, αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε να μοιράσετε ένα σε κάθε παίκτη στην αρχή του παιχνιδιού. Για μια πρόσθετη πρόκληση, μπορείτε να ζητήσετε από τους παίκτες να δημιουργήσουν μια "αλυσίδα παραγωγής", με κάθε κάρτα εταιρείας που αποκτήθηκε πρόσφατα να τοποθετείται κάπου σε αυτήν την αλυσίδα και να κλειδώνεται στη θέση του για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Περιεχόμενα

46 κάρτες
17 Capital disks
75 δείκτες Resources (άνθρακα, σίδερο, λάδι)
12 δείκτες αναβάθμισης
61 δείκτες χρημάτων
4 δείκτες πολλαπλασιασμού
4 δείκτες χρώματος παίκτη
1 δείκτης πρώτου παίκτη
1 στρογγυλό δείκτη
1 ζάρι
Κανόνες

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN13853211004721
ΕκδότηςARCANE WONDERS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2022
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών2-4
Διάρκεια Παιχνιδιού45
Κωδικός Πολιτείας5228-0003
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΛΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ
MERRIDALE CATHERINE
€30.00 €15.00
(-50%)
Κερδίζετε €15.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS