Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

BLOOD RAGE // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ

BLOOD RAGE

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 3387-0004




Παρουσίαση...

2-4
60
Το Ragnarök έχει φθάσει και το τέλος του κόσμου πλησιάζει..

Οι Vikings έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πέσουν στην μάχη με δόξα και να εξασφαλίσουν μια θέση με αυτόν τον τρόπο στη Valhalla, στο πλευρό του Odin.
Για έναν Viking υπάρχουν πολλά μονοπάτια για την δόξα: πορείτε να εισβάλλετε σε διάφορα μέρη και αρπάζοντας πολύτιμα αντικείμενα, μπορείτε να συνθλίψετε τους αντιπάλων σε επικές μάχες, να εκπληρώσετε αποστολές, να αυξήσετε τα στατιστικά της φυλής σας, ακόμα και να πεθάνετε δοξασμένα στην μάχη ή από το Ragnarök, την υπέρτατη και αδύνατη να αποφύγει κανείς καταστροφή!

Οι περισσότερες στρατηγικές των παικτών καθοδηγούνται από τις κάρτες που κάνουν draft στην αρχή καθενός από τους 3 γύρους (εποχές) του παιχνιδιού. Ως "δώρα των θεών" προσδίδουν μια πληθώρα από πλεονεκτήματα στην φυλή σας και ποικίλουν από αύξηση της δύναμης των Vikings, πονηρές τακτικές στην μάχη, αναβαθμίσεις στην φυλή, ακόμη και τη βοήθεια από θρυλικά πλάσματα από την σκανδιναβική μυθολογία, έτοιμα να σπείρουν την καταστροφή.

Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν τις στρατηγικές τους προσεκτικά και να τις συνδυάσουν με την φάση drafting σωστά, αλλά παράλληλα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν ανάλογα με την στρατηγική που θα φέρουν οι αντίπαλοί τους στο παιχνίδι.

Παρατηρώντας προσεκτικά τις κινήσεις των αντιπάλων σας και τις συμμαχίες τους με τους διαφορετικούς θεούς, θα μπορείτε να προβλέψετε ποια κάρτα θα παίξουν και να προετοιμαστείτε για αυτήν κατάλληλα. Η νίκη στην μάχη δεν είναι απαραίτητα πάντα η καλύτερη στρατηγική να ακολουθήσει κάποιος, καθώς μια σωστή κάρτα μπορεί να αποφέρει ακόμα περισσότερους πόντους εάν ηττηθείτε!

Η μόνη στρατηγική που θα σας οδηγήσει στο να χάσετε το παιχνίδι, είναι να αποφύγετε τις μάχες και τον δοξασμένο θάνατο την κατάλληλη στιγμή..

Περιεχόμενα

1 ταμπλό
49 πλαστικές μινιατούρες υψηλής λεπτομέρειας
52 χρωματιστές βάσεις για τις μινιατούρες
4 πλαστικά Glory Markers
102 κάρτες
36 Tokens
4 Sheets φυλών
2 Support Sheets

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

<
Λεπτομέρειες
ISBN13889696000033
ΕκδότηςCOOLMINIORNOT
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών2-4
Διάρκεια Παιχνιδιού60
Κωδικός Πολιτείας3387-0004
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
NILSSON MARTIN-PERSSON
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
VANOYEKE VIOLAINE
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS