Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

TRUDVANG LEGENDS: DARKWOODS // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

TRUDVANG LEGENDS: DARKWOODS

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, [1-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 3387-0009




Παρουσίαση...

Τα Darkwoods μπορούν να θεωρηθούν δάσος όσο μπορεί να θεωρηθεί ένα βουνό λόφος, ένας ωκεανός λίμνη. is no more a forest than a mountain is a hill, or an ocean a pond. Η επέκτασή τους ξεκινά από το Βόρειο Trudvang, συνεχίζει ανατολικά του Great Iron Tooth ως νότια του Great White. Ένα απλό πουλί μπορεί να να χτυπά τα φτερά του αδιάκοπα πάνω από αυτή τη καταπράσινη θάλασσα, πέρα από κάθε ορίζοντα και να μην βρει ποτέ τα σύνορα του. Ένας σκίουρος ίσως τολμήσει να τρέξει από τοGreat Iron Tooth στο Icepeak Mountain, πηδώντας από κλαδί σε κλαδί, χωρίς να αγγίξει το έδαφος. Τα δέντρα είναι όσο ψηλά όσο και τα μεγάλα κάστρα, ενώ τα μικρότερα μεγαλώνουν με ραγδαίους ρυθμούς διψώντας για φως. Ο σκοτεινός κόσμος του εδάφους μπορεί με ευκολία να συναγωνιστεί το έρεβος των σπηλαίων και τη σιωπή των τάφων.
Οι χαρτογράφοι γνωρίζουν καλά τα Darkwoods και το ανατολικό τους κομμάτι αλλά δεν παραμένουν απλές γραμμές, απλών ανθρώπων?απλών χαρτών. Τα Darkwoods δημιουργήθηκαν μαζί με τον ίδιο τον κόσμο και θα παραμείνουν όρθια μέχρι το τέλος του. Ζουν, αναπνεόυν,και παρόλο που δρόμοι και μονοπάτια έχουν χαραχθεί ανάμεσα σε αυτούς τους αθάνατους κορμούς, δυο βήματα παραπέρα να πάρεις και ίσως αν βρεθείς σε μέρη ανεξερεύνητα από οποιοδήποτε γνωστό πλάσμα ή/και άνθρωπο.
Τα Darkwoods δεν στερούν σε κανέναν να τα μάθει αλλά κρατούν μυστικά δικά τους. Ακόμα και ξωτικά rangers, έχοντας διανύσει αιώνες, μιλούν για ακατανόμαστα θαύματα και άγνωστους τρόμους φυλακισμένα σε αυτή την ανατριχιαστική ηρεμία. Είναι μια άγρια περιοχή, όχι εχθρική για τους θνητούς μα όχι και φιλική για τους ανίδεους ταξιδιώτες. Πάντα παρατηρούν και ποτέ δεν συγχωρούν την ανοησία. (Από τον κατασκευαστή)

Παίχτες: 1-4
Ηλικία: 14+
Διάρκεια παιχνιδιού: 60'
Γλώσσες: Αγγλικά
Επέκταση: Ναι
Λεπτομέρειες
ISBN13889696010711
ΕκδότηςCOOLMINIORNOT
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2022
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών
Διάρκεια Παιχνιδιού
Κωδικός Πολιτείας3387-0009
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ, Ο ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
GONCHAROV ALEXANDROVICH IVAN
€15.90 €5.56
(-65%)
Κερδίζετε €10.34
ΑΝΤΙΟ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ
AYKOL ESMAHAN
€15.92 €5.57
(-65%)
Κερδίζετε €10.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS