Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Π. ΤΕΤΣΗΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ) // 11 ΑΥΓΟΥΣ

Π. ΤΕΤΣΗΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ)

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ

+
-
ΤΕΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7017-0000
Τιμή Έκδοσης
€25.00
Τιμή Πολιτείας
€17.50
(-30%)
Κερδίζετε €7.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας, τιμώντας το έργο του ζωγράφου, ακαδημαϊκού και δασκάλου Παναγιώτη Τέτση, γόνου της Ύδρας και ενός εκ των μεγαλύτερων Ελλήνων σύγχρονων εικαστικών, είχε την τιμή και κυρίως τη χαρά της διοργάνωσης και παρουσίασης της έκθεσης των έργων του, που περιλαμβάνει υδατογραφίες, λάδια αλλά και μαυρόασπρα έργα του καλλιτέχνη. Καινούργια έργα του -όλα ελαιογραφίες- στην έκθεση αυτή πλαισιώνονται επιλεκτικά από παλαιότερα που ανήκουν στον ίδιο.
Η παρούσα έκθεση αποτελεί καθ' όλα όχι μόνο ένα εξαιρετικό εικαστικό γεγονός, αλλά και ένα ακόμη βήμα και μια απόδειξη της μόνιμης και διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης του ζωγράφου με το τοπίο, εκφρασμένης με την απαράμιλλη τεχνική του έργου του.
Ο Τέτσης πράγματι, ακολουθώντας έναν εντελώς δικό του καλλιτεχνικό δρόμο, έχει, αναμφίβολα, μια ισόβια σχέση με το τοπίο και τη φύση και ένα φυσικό πάθος με το χρώμα και το φως. Μια σχέση ταυτόχρονα δυνατή και συνεχώς εξελισσόμενη καθ' όλη τη διάρκεια των 63 -ήδη- χρόνων της δημιουργικής του πορείας. Αυτό το διαπιστώνει ο θεατής σε κάθε του επαφή με το έργο του δημιουργού. Το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό στην επαφή και την προσέγγιση αυτή είναι το γεγονός ότι η δύναμη που διαπερνά το έργο του Τέτση, αποτέλεσμα της οξύτητας της καλλιτεχνικής του ματιάς και απόδειξη της εξαιρετικής τεχνικής συγκρότησης της ζωγραφικής του, αφήνει το θεατή να "πλησιάσει" το έργο, να επαναστοχαστεί, να φανταστεί, να ταξιδέψει μέσω των χρησιμοποιούμενων από τον καλλιτέχνη διαφορετικών υλικών, μέσω των διαφορετικών τρόπων εικαστικής ερμηνείας που εκπέμπει η δουλειά του... [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων46
Διαστάσεις24x23
ΜετάφρασηΔΡΑΓΩΝΑ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας7017-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ
CAPPONI NICCOLO
€19.41 €5.82
(-70%)
Κερδίζετε €13.59

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS