Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
DD5: ICEWIND DALE - RIME OF THE FROSTMAIDEN BOOK
+
-

DD5: ICEWIND DALE - RIME OF THE FROSTMAIDEN BOOK

-
Κωδ. Πολιτείας: 4653-0080
Τιμή Πολιτείας
€45.00




Παρουσίαση...

1+
-
Στο Icewind Dale, η περιπέτεια είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο.

Αισθανθείτε το παγωμένο άγγιγμα του θανάτου σε αυτή την περιπέτεια για το μεγαλύτερο παιχνίδι ρόλων στον κόσμο. Κάτω από τον σκληρό νυχτερινό ουρανό, στέκεστε μπροστά σε έναν πανύψηλο παγετώνα και απαγγέλλετε μια αρχαία ομοιοκαταληξία, προκαλώντας τη δημιουργία ρωγμής στο μεγάλο τείχος του πάγου.
Πέρα από αυτή τη σχισμή, περιμένουν τα Σπήλαια της Πείνας (Caves of Hunger). Και πέρα ​​από αυτό το παγωμένο μπουντρούμι, είναι ένα μυστικό τόσο παλιό και τρομακτικό που λίγοι τολμούν να μιλήσουν γι' αυτό. Οι τρελοί μάγοι της Arcane Brotherhood λαχταρούν να κατέχουν αυτό που ο θεός της οργής του χειμώνα έχει διατηρήσει τόσο ψυχρά - όπως κι εσείς!

Ποιά φανταστικά μυστικά και θησαυροί βρίσκονται ενταφιασμένα στην ανήλιαγη καρδιά του παγετώνα και τι θα σημαίνει η ανακάλυψή τους για τους κατοίκους του Icewind Dale; Μπορείτε να σώσετε το Ten-Towns από την αιώνια νύχτα του Frostmaiden;

Αντιμετωπίστε τον παγωμένο Βορρά του Faerun σε αυτήν την περιπέτεια Dungeons Dragons για χαρακτήρες επιπέδου 1-11. Εξερευνήστε τα σύνορα του Icewind Dale! Χάρτες και οδηγοί θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας, σε μια χώρα απομόνωσης, παράνοιας και θανατηφόρου κρύου. Περιηγηθείτε στις Δέκα Πόλεις και σε άλλες αγαπημένες τοποθεσίες που έγιναν διάσημες από τον Drizzt Do'Urden και τους Companions of the Hall. Αντιμετωπίστε τους κινδύνους μιας παγωμένης ερημιάς.

Αυτό το βιβλίο παρέχει στους DM κανόνες για περιπέτειες σε παγωμένες πεδιάδες και χειμωνιάτικα κλίματα. Ανακαλύψτε χαμένους θησαυρούς, μαγικά αντικείμενα και ξεχασμένα ξόρκια στα παγωμένα βάθη μιας πραγματικά αξέχαστης Dungeons&Dragons περιπέτειας.

Περιεχόμενα

319 σελίδες

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN139780786966981
ΕκδότηςWIZARDS OF THE COAST
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2022
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού-
Κωδικός Πολιτείας4653-0080
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS