Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ELDER SIGN // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, [1-8 ΠΑΙΚΤΕΣ]
+
-

ELDER SIGN

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, [1-8 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 9521-0047
Τιμή Πολιτείας
€41.80




Παρουσίαση...

1-8
90
Καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του μουσείου, οι επισκέπτες ενθουσιάζονται με την απαράμιλλη συλλογή αρχαίων εκθεμάτων και εξωτικών κειμηλίων από μακρινά μέρη. Αλλά το 1926, κάτι φρικαλέο από το υπερπέραν απειλεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα αντικείμενα ως μέσο για να μπει στον κόσμο μας, θέτοντας τέλος σε όλη την ανθρωπότητα..

Το ρολόι χτυπάει μεσάνυχτα και μια μικρή ομάδα θαρραλέων ερευνητών αναζητούν απεγνωσμένα τις μαρμάρινες αίθουσες για το θρυλικό σύμβολο που θα κρατήσει τον κόσμο μας ασφαλή! Τα ζώα, οι τρελοί και τα πιο ευαίσθητα μυαλά οδηγούνται σε απόγνωση από τις υπερφυσικές δυνάμεις που απελευθερώνουν οι πύλες. Μόνο οι ερευνητές μπορούν να σταματήσουν τον "Αρχαίο" από το να βρει το δρόμο του προς τη Γη και να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε στάχτες!


Στο Elder Sign, οι παίκτες παίρνουν τους ρόλους των ερευνητών που αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να αποτρέψουν την επικείμενη επιστροφή του Αρχαίου. Οπλισμένοι με εργαλεία, συμμάχους και απόκρυφη γνώση, οι ερευνητές πρέπει να δοκιμάσουν τη λογική και την αντοχή τους καθώς ριψοκινδυνεύουν προσπαθώντας να εντοπίσουν τα Elder Signs, τα σύμβολα eldritch που χρησιμοποιούνται για να σφραγίσουν τους Αρχαίους έξω από τον κόσμο μας και να κερδίσουν το παιχνίδι.

Για να εντοπίσουν τα Elder Signs, οι ερευνητές πρέπει να υπομείνουν με επιτυχία τις περιπέτειες μέσα στο μουσείο και τα περίχωρά του. Ένας μηχανισμός αντίστροφης μέτρησης κάνει έναν Αρχαίο να εμφανίζεται, εάν οι ερευνητές δεν είναι αρκετά γρήγοροι. Οι ερευνητές πρέπει στη συνέχεια να πολεμήσουν τον Αρχαίο. Ένας έξυπνος και θεματικός μηχανισμός ζαριών στρέφει την εξερεύνησή τους ενάντια σε τέρατα και την απόλυτη δυσκολία να παραμείνουν σώφρονες και υγιείς, όλα αυτά εντός της τυπικής διάρκειας του παιχνιδιού μιας έως δύο ωρών.

*Από τους Richard Launius και Kevin Wilson, τους σχεδιαστές του Arkham Horror.

Περιεχόμενα

1 χάρτινο ρολόι
6 πράσινα ζάρια
1 κίτρινο ζάρι
1 κόκκινο ζάρι
1 φύλλο αναφοράς εισόδου
156 κάρτες
16 δείκτες ερευνητών
131 δείκτες
Kανόνες

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Λεπτομέρειες
ISBN139781616611354
ΕκδότηςFANTASY FLIGHT GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-8
Διάρκεια Παιχνιδιού90
Κωδικός Πολιτείας9521-0047
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΛΧΗΜΕΙΑ
MELVILLE FRANCIS
€14.90 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.68
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
RICHIE ROBERT
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS