Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
DUNE: CHOAM AND RICHESE EXPANSION // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤ
+
-

DUNE: CHOAM AND RICHESE EXPANSION

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [3-6 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 3386-0011
Τιμή Πολιτείας
€25.65




Παρουσίαση...

3-6
2h
Η νέα αυτή επέκταση, προσθέτει δύο νέους Οίκους, τους CHOAM και τους Richese, στο επιτραπέζιο παιχνίδι Dune.

Το Combine Honnete Ober Advancer Mercantiles(CHOAM) ήλεγχε μεγάλο μέρος των οικονομικών υποθέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο και είχε έντονο ενδιαφέρον για το Arrakis, πέρα ​​από την παραγωγή μπαχαρικών. Λόγω του ελέγχου του στο διαπλανητικό εμπόριο, το CHOAM ήταν η μεγαλύτερη ενιαία πηγή πλούτου στο Imperium. Η επιρροή στο CHOAM ήταν το κύριο επίκεντρο των πολιτικών ελιγμών στο Imperium, τόσο για τη μεγιστοποίηση των μερισμάτων όσο και για τη μείωση των κερδών. Οι ηγέτες και οι γραφειοκράτες του CHOAM ήταν αφοσιωμένοι στον έλεγχο των ζωτικών προϊόντων που εμπλουτίζουν τους Μεγάλους Οίκους. . . και την ίδια τη CHOAM.

Το House Richese, όπως ακριβώς και οι Ixians, είχε μια καλά κερδισμένη φήμη για την εφευρετικότητα και δημιούργησε σημαντικές τεχνολογικές εφευρέσεις. Όμως ο κόμης Ilban Richese υπέφερε από μια σειρά επιχειρηματικές γκάφες που απείλησαν να χρεοκοπήσουν την περιουσία τους. Αφού εκδιώχθηκαν από τη διακυβέρνηση Arrakis, περιορίστηκαν στο ξεπούλημα σημαντικών δημιουργιών απλώς για να συγκεντρώσουν αρκετά κεφάλαια για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους να ανταγωνιστούν.

Αυτή η επέκταση εισάγει επίσης το Leader Skills, το οποίο σας επιτρέπει να εκχωρήσετε μια δεξιότητα όπως το Mentat, το Swordmaster of Ginaz ή το Prana Bindu Adept σε έναν από τους αρχηγoύς σας. Περιλαμβάνει επίσης Advanced Stronghold Cards, που σας δίνουν ένα "πλεονέκτημα έδρας" όταν μάχεστε σε ένα οχυρό που ελέγχετε.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Λεπτομέρειες
ISBN139781638840510
ΕκδότηςGALE FORCE NINE
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2021
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών3-6
Διάρκεια Παιχνιδιού2h
Κωδικός Πολιτείας3386-0011
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
€8.66 €3.46
(-60%)
Κερδίζετε €5.20
ΑΣΤΡΟΘΕΟΛΟΓΙΑ
ΓΟΥΔΗΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΣ
€7.10 €2.48
(-65%)
Κερδίζετε €4.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS