Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΨΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ - ΟΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ // ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ - ΣΑΛ

ΨΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ - ΟΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ - ΣΑΛΤΣΕΣ - ΝΤΙΠ - ΣΑΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

-
Κωδ. Πολιτείας: 3024-0016




Παρουσίαση

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ΨΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ; Ο αρχέγονος αυτός τρόπος παρασκευής φαγητού αναδεικνύεται σήμερα σε μια πολύπλευρη και εκλεπτυσμένη κουζίνα με γεύσεις που κατακτούν όλο τον κόσμο και με κοινό γνώρισμα το μοναδικό άρωμα του ψητού στα κάρβουνα. Το μοντέρνο μπάρμπεκιου απογειώνει τη γαστρονομική απόλαυση με ατέλειωτη ποικιλία συνταγών, πέρα από τις κλασικές μπριζόλες και τα παραδοσιακά σουβλάκια. Με αυτό το βιβλίο σας προσκαλούμε σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό οδοιπορικό στον κόσμο της ψησταριάς. Γευθείτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας: κρέατα, πουλερικά, ψάρια, λαχανικά, ακόμα και φρούτα ψημένα στη σχάρα! Για να πετύχει κάθε συνταγή, σας φανερώνουμε εδώ όλα τα μυστικά για την τέχνη του σωστού ψησίματος καθώς και για τις συσκευές και τα εργαλεία που χρειάζονται.
- Εμπνευστείτε από μια μεγάλη ποικιλία συνταγών - από κλασικά παϊδάκια, μπριζολάκια και αρνίσια καρέ μέχρι στήθος κοτόπουλου με φέτα ή -γιατί όχι;- και πίτσα στη σχάρα!
- Συνοδέψτε τα φαγητά σας με σάλτσες, συνοδευτικά, παραλλαγές, σαλάτες και μαρινάδες - εδώ θα βρείτε θαυμάσιες ιδέες για να γίνει το ψήσιμο διασκέδαση.
- Ψησταριά με κάρβουνα, ψηστιέρα ηλεκτρική ή υγραερίου; Ψήσιμο με άμεση ή με έμμεση θερμότητα; Ποιο προσάναμμα είναι κατάλληλο και ποια εργαλεία είναι απαραίτητα; Η διεξοδική εισαγωγή παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γίνετε δεξιοτέχνης στο ψήσιμο.
- Σε κάθε ενότητα συνταγών θα βρείτε επιπλέον πολύτιμες συμβουλές γύρω από το τέλειο ψήσιμο για μπριζόλες, πουλερικά, ψάρια και λαχανικά στη σχάρα.
- Συνταγές με αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφική παρουσίαση επιμέρους βημάτων για σίγουρη επιτυχία! Οι ζωντανές φωτογραφίες που συνοδεύουν τις συνταγές ανοίγουν την όρεξη να δοκιμάσετε! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ
ΜΟΣΧΑΡΙ, ΒΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΝΙ
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ
ΣΑΛΑΤΕΣ, ΝΤΙΠ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Λεπτομέρειες
ISBN139783625136873
ΕκδότηςNAUMANN UND GOBEL VERLAGSGESELLSCHAFT
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2015
Αριθμός σελίδων258
Διαστάσεις27x22
ΜετάφρασηΧΑΣΑΠΗ ΑΓΝΗ, ΣΕΝΕΓΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας3024-0016
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Πανδημικές αποκαλύψεις (χαρτόδετη έκδοση)
CAYLEY DAVID
€11.00 €5.50
(-50%)
Κερδίζετε €5.50
ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ
ΜΠΙΡΓΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
€13.94 €4.88
(-65%)
Κερδίζετε €9.06

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS