Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
INFERNO

INFERNO

+
-
BROWN DAN
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2364
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Ψάξε και θα βρεις». Αυτή η φράση επιστρέφει διαρκώς, σαν ηχώ, στο μυαλό του διάσημου καθηγητή του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκντον, ο οποίος ξυπνά σε ένα θάλαμο νοσοκομείου, ανήμπορος να θυμηθεί πώς ακριβώς κατέληξε εκεί. Ούτε μπορεί να καταλάβει πώς βρέθηκε στο σακάκι του ένα μυστηριώδες, μακάβριο αντικείμενο.
Έπειτα από μια επίθεση εναντίον του, ο Λάνγκντον και η νεαρή γιατρός Σιένα Μπρουκς μπλέκουν σε μια ανελέητη καταδίωξη στους δρόμους της Φλωρεντίας. Ο Λάνγκντον όμως γνωρίζει τα κρυφά περάσματα και τα αρχαία μυστικά της πόλης και αυτή είναι η μόνη ελπίδα να ξεφύγουν από τους άγνωστους διώκτες τους.
Με οδηγό στίχους από τη "Θεία Κωμωδία" του Δάντη, ο Λάνγκντον και η Σιένα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από κώδικες που κρύβονται σε περίφημα αναγεννησιακά έργα τέχνης - γλυπτά, πίνακες και κτίρια. Μόνο με τον τρόπο αυτόν μπορούν να βρουν τις απαντήσεις σε ένα γρίφο που ίσως τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο από μια τρομερή απειλή...
Εμπνευσμένο από το κορυφαίο αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, το INFERNO είναι το πιο συναρπαστικό, το πιο προκλητικό και το πλέον καταιγιστικό μυθιστόρημα που υπογράφει μέχρι τώρα ο Νταν Μπράουν, ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα και διαβάζεται μονορούφι, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Όταν διαβάζεις αυτό το βιβλίο αισθάνεσαι σαν να παρακολουθείς καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ του σινεμά. Ο Μπράουν πλαισιώνει τον Λάνγκντον με θαυμάσιους χαρακτήρες και μας δίνει την πιο εντυπωσιακή περιπέτειά του μέχρι σήμερα". (USA TODAY)
"Ο Μπράουν βρίσκεται στο στοιχείο του και δίνει ρεσιτάλ αποκαλύπτοντας πώς τα σκονισμένα βιβλία και οι υγρές υπόγειες στοές μπορεί να κρύβουν περίπλοκες συνωμοσίες ενάντια στην ανθρωπότητα". (THE WASHINGTON POST)
"Ένα καταιγιστικό θρίλερ. Στο καινούργιο του βιβλίο, ο Νταν Μπράουν αξιοποιεί όλα τα δημοφιλή συστατικά: γρίφους, μια πανέμορφη γυναικεία παρουσία και στοιχεία μιας παγκόσμιας συνωμοσίας". (ENTERTAINMENT WEEKLY)
"Ο Νταν Μπράουν χρησιμοποιεί άφθονα στοιχεία από την παγκόσμια ιστορία και τον πολιτισμό αλλά αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει είναι η συναρπαστική αφήγηση. Το INFERNO είναι ένα ιδανικό βιβλίο για απολαυστικές καλοκαιρινές αποδράσεις". (THE BOSTON GLOBE)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςINFERNO
ISBN139786180104103
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2013
Αριθμός σελίδων672
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4580-2364
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

efara, ioannapap, GREG_MEL, gstathoulopoulos, kiriakvi, melanna, arcajeth82, Αντζουλέτα, theogiop, karaman

Κριτικές για το προϊόν

[17/07/2020] Αντζουλέτα.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το δεύτερο καλύτερο βιβλίο του μετά τους"illuminati".O συγγραφέας καταφέρνει περίτεχνα να συνδυάσει δράση,μυστήριο και ιστορικά στοιχεία .Να δημιουργήσει χαρακτήρες με βάθος και να δείξει πόσο εύκολο είναι εμείς οι άνθρωποι να ξεφύγουμε από όρια και μέτρο .Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.
[12/01/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ-ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ "ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ".
[02/02/2017] Gianpap12.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ωραία γραφή και καταιγιστική δράση, με τον συνηθισμένο τρόπο του συγγραφέα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για τους θαυμαστές του είδους.
[22/04/2014] khandj.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ακριβώς όπως και τα πρόσωπα στην ιστορία του, ο συγγραφέας δεν παίρνει ποτέ μια ανάσα, για να προσπαθήσει έστω να προσδώσει ψυχή και υπόσταση στους χαρακτήρες, κάτι που αποτελεί έλλειψη την οποία δυστυχώς ούτε το φιλόδοξο τέλος του βιβλίου μπορεί να καλύψει.
[06/02/2014] nanoulitsa2012.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα καλύτερα βιβλία του. Το τελείωσα μέσα σε μία μέρα. δεν μπορούσα να το αφήσω. Καταπληκτική γραφή.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS