Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου

+
-
ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2515
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Άμα στάξεις μια σταγόνα λάδι σε κρύο νερό, θα επιπλεύσει ολόσωστη. Όμως, αν στάξεις άλλη σε νερό που κοχλάζει, θα μοιραστεί σε δεκάδες μικρότερες. Τούτη ήταν κι η διαφορά της Θάλειας με τον Άνδη. Μέσα σε γυάλα περιοριζόταν ο κόσμος της, στους χίλιους ανέμους χόρευε εκείνου.
Ο έρωτας του Άνδη και της Θάλειας ξεκινά από την παιδική ηλικία. Στην πολυτάραχη πορεία του μπλέκονται μια νεκροκεφαλή-μυστήριο, ο αυταρχικός πατέρας κι η υποταγμένη μάνα, πόρνες, αντιεξουσιαστές, ιδεολόγοι κι ανθρώπινα αγρίμια, η μέγγενη της οικογένειας και του κοινωνικού περίγυρου, η ζωή στον απόμακρο οικισμό, στην επαρχιακή πόλη και στην Αθήνα, παρακμιακές καταστάσεις, δραματικές στιγμές, ερωτισμός κι αισθησιασμός, οι συνέπειες του Εμφυλίου ως πραγματικότητα και αλληγορία, διλήμματα που υπερβαίνουν τις αντοχές των ηρώων, η πάλη συναισθήματος-λογικής, οι διαδρομές της αλήθειας και η δύναμη της αγάπης.
Η εκρηκτική αφήγηση, η ευρηματική πλοκή, ο έντονος σαρκασμός, το χιούμορ, οι αναπάντεχες ανατροπές, ο στοχασμός και η σαγηνευτική γλώσσα κτίζουν ένα μυθιστόρημα-ωκεανό, του γλυκασμού και της αρμύρας, της σιωπής και της μελωδίας, των παθών και των παθημάτων.
Ένα μυθιστόρημα που γεμίζει φως και ψυχική ανάταση τον αναγνώστη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180106107
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2014
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-2515
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

rikafla, elpotari

Κριτικές για το προϊόν

[02/01/2015] jamaoua.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Άν δεν έπεφτε στα χέρια μου με τον τρόπο που έγινε,δε νομίζω ότι θα το διάβαζα.Δεν το απαξιώνω με αυτό που λέω.Καλή ιστορία παράξενα δοσμένη.Θα τονίσω τα αρνητικά γιατί ήταν περισσότερα από τα θετικά.Πολλές ιστορίες που μπλέκουν με τη βασική ιδέα αλλά δε βοηθούν σε τίποτα(ίσως στο γέμισμα σελίδων).Συνεχής αναφορά στο υπερβολικά μεγάλο μόριο του πρωταγωνιστή χωρίς λόγο.Τέλος συμπεράσματα κατά το τέλος του βιβλίου που είναι προτιμότερο να τα βγάλει ο αναγνώστης παρά να του τα τονίζει ο συγγραφέας.
[09/11/2014] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Όταν πήρα στα χέρια μου το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα διάβαζα ακόμα ένα δικό του λογοτεχνικό αριστούργημα. Οι προσδοκίες μου όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν, αλλά ξεπεράστηκαν και, πλέον, θεωρώ ότι θα πρέπει να εφευρεθεί μία λογοτεχνική κατηγορία αποκλειστικά για τα δικά του βιβλία! Κάθε ένα βιβλίο του είναι ξεχωριστό, μοναδικό και αξεπέραστο και ειλικρινά τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στο μεγαλείο του λογοτέχνη Καλπούζου! Το «Ό,τι Αγαπώ Είναι Δικό Σου» είναι ένα μυθιστόρημα που εμπεριέχει και συνδυάζει αρμονικά στοιχεία ιστορικά, κοινωνικά, ερωτικά, χιουμοριστικά, αστυνομικά και δραματικά εξυφαίνοντας έτσι μια ιστορία μοναδική και μεγαλειώδη, σαν τον έρωτα των δύο ηρώων μας, του Άνδη και της Θάλειας! Όλα αυτά τα ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά του καθηλώνουν τον αναγνώστη από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα του! Όσα σχόλια και αν γραφούν για αυτό το μοναδικό βιβλίο θα είναι λίγα... Απλά, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!
[12/07/2014] ΣΤΕΛΛΑ Π.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ενα απίθανο βιβλίο που σε ταξιδεύει στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας μεσά απο τον ερωτα δυο νέων που περνούν από τις προκαταλήψεις των γωνιών και των γύρων τους πολλές δυσκολίες μέχρι να καταλήξουν μάζι. Απο τα καλυτερα βιβλια που έχω διαβάσει τελευταια. Ο Καλπουζος είναι μοναδικος
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
MARX KARL
€8.00 €4.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS