Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ

Ο ΚΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ

+
-
MURAKAMI HARUKI
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2996
Τιμή Έκδοσης
€22.20
Τιμή Πολιτείας
€15.54
(-30%)
Κερδίζετε €6.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα νεαρό αγόρι, ο Κάφκα Ταμούρα, το σκάει από το σπίτι του και για να ξεφύγει από την εκπλήρωση μιας τραγικής οιδιπόδειας προφητείας και για να αναζητήσει τη μητέρα του και την αδελφή του που έχουν εξαφανιστεί από χρόνια.
Ένας αφελής και όχι ιδιαίτερα έξυπνος γέρος, ο Νακάτα, που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στα παιδικά του χρόνια, αναζητά τον χαμένο εαυτό του. Η αναζήτησή του εν μέρει συμπληρώνει και εν μέρει εξηγεί τη φυγή του Κάφκα.
Καθώς οι δρόμοι τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά, και γίνεται σταδιακά ξεκάθαρο το γιατί, ο Χαρούκι Μουρακάμι βυθίζει τους αναγνώστες του σ' έναν κόσμο όπου οι γάτες μιλούν, τα ψάρια πέφτουν απ' τον ουρανό και τα πνεύματα γλιστρούν έξω από τα σώματα για να κάνουν έρωτα ή να διαπράξουν φόνο.
Ένας από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες παγκοσμίως στην καλύτερη στιγμή του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKAFKA ON THE SHORE
ISBN139786180110326
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων720
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΜΠΑΣΚΟΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜετάφρασηΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΥΡΑΚΑΜΙ ΧΑΡΟΥΚΙ
Κωδικός Πολιτείας4580-2996
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[20/12/2018] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Είχα παίξει παλιά ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, το "Alice; Madness Retu
s". Αυτό μου θύμιζε το βιβλίο όσο το ξεφύλλιζα. Είναι πολύ καλογραμμένο. Δυνατό και δεν αισθάνεσαι η πλοκή να κάνει κοιλιά. Δεν είχα διαβάσει για καιρό κάτι παρόμοιο και το απόλαυσα.
Αλλά...
Ο συγγραφέας προσθέτει γεγονότα και καταστάσεις που ναι μεν το κάνουν εντυπωσιακό, αλλά δεν εξηγούνται επαρκώς και δύσκολα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά τα "εξωπραγματικά" γεγονότα/άνθρωποι χρωματίζουν ευχάριστα το βιβλίο, όμως είναι αρκετά εύκολο απλά να βάλεις μια γάτα που μιλάει ή να παίξεις λίγο με το χωρόχρονο και να μην ασχοληθείς να ενώσεις αυτά τα κομμάτια. Φανταστείτε το σαν ένα πολύ εντυπωσιακό παζλ, που, ακόμα και έντονη φαντασία να χρησιμοποιήσεις, τελικά τα κομμάτια δεν ταιριάζουν. Και που ωστόσο αυτό το παζλ είναι όμορφο, σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας και ταυτόχρονα σε βάζει σε σκέψεις (η ιστορία θίγει πολλές φορές ερωτήματα καθημερινά και μεταφυσικά).
3,5 αστέρια από εμένα. Αν ο συγγραφέας τα έδενε λίγο καλύτερα, πολύ εύκολα έπαιρνε το άριστο...
[27/08/2017] Κατερίνα42.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Γεμάτο φανταστικές φιγούρες, μυστηριακά τοπία και μέρη που αν και φαντάζουν πραγματικά και ρεαλιστικά γίνονται σκηνικό για περίεργα και μυστηριώδη γενονότα. Γεμάτο μύθους και παραμύθια που δεν εκπληρώνονται ποτέ και αφήνουν τον αναγνώστη να σκεφτεί την δική του εκδοχή σε μια εντελώς ονειρική ιστορία.
[28/01/2016] triantamar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Είναι το τέταρτο βιβλίο του συγγραφέα που διάβασα. Όπως και στο Κουρδιστο Πουλί η φαντασία και το εξωπραγματικο είναι διαχυτα,σε οδηγεί σε άλλους κόσμους οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαροι αφήνοντας μια ιμιτελη αίσθηση,ίσως για να την πλασσει ο αναγνώστης μοναχος του. Είναι γεγονός πως μέσα από τα έργα του αναδεικνύει την αγάπη του για την μουσική,τα βιβλία και τη μάθηση. Με αριστουργηματικο τρόπο καταφέρνει να αποδώσει τη φανταστική του ιστορία και να αναφερθεί σε καθημερινά και ιστορικά γεγονότα,να δημιουργήσει την επιθυμία να ψάξουμε και να διαβάσουμε ότι βιβλίο έχει αναφερθεί! Τελειώνοντας την ανάγνωση του Κάφκα στην ακτή έχω την εντύπωση πως δεν άφησε σαφείς εξηγήσεις για πολλά περίεργα γεγονότα....
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βωβός θάνατος
KUTSCHER VOLKER
€19.89 €9.94
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS