Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΜΟΡ ΜΠΙΤΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΜΟΡ ΜΠΙΤΣ

SANTIAGO MIKEL
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2919




Παρουσίαση

Ένας συνθέτης που έχει χάσει την έμπνευσή του.
Ένα απομονωμένο σπίτι σε μια ιρλανδέζικη παραλία.
Μια νύχτα με καταιγίδα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Ο Πίτερ Χάρπερ είναι ένας διάσημος συνθέτης σάουντρακ, που ύστερα από ένα τραυματικό διαζύγιο καταφεύγει σε μια απόμερη γωνιά του κόσμου, κάπου στις ακτές της Ιρλανδίας, προκειμένου να ξαναβρεί τη χαμένη του έμπνευση.
Το σπίτι στο Τρέμορ Μπιτς, απομονωμένο σε μια τεράστια, ερημική παραλία, φαίνεται το καταλληλότερο μέρος για να πετύχει αυτό που θέλει. Όλα φαντάζουν ιδανικά... μέχρι που φτάνει η νύχτα της μεγάλης καταιγίδας και τα πάντα ανατρέπονται. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA ULTIMA NOCHE EN TREMORE BEACH
ISBN139786180110371
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2015
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΝΗΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΜΙΚΕΛ
Κωδικός Πολιτείας4580-2919
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Zyro, tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

toflakos

Κριτικές για το προϊόν

[26/12/2018] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ήταν ένα συμπαθητικό μυθιστόρημα μυστηρίου. Δεν αφήνει κενά - πιθανόν αυτό που συνέβη στον πρωταγωνιστή να το έχουν βιώσει άνθρωποι στην πραγματικότητα.
Το αρνητικό του βιβλίου είναι πως παρέχονται κάπως άτακτα πληροφορίες και περιγραφές. Δεν είναι το ότι δεν κολλάνε, απλά ο τρόπος που είναι γραμμένο τις κάνουν να φαίνονται παράταιρες.
Ίσως σε κάποιους να αρέσει, αλλά προσωπικά δεν είναι το στυλ μου.
Είναι ένα βιβλίο που περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Αν δεν το είχα διαβάσει, δεν θα μου είχε λείψει. Αλλά και που το διάβασα, δεν αισθάνομαι ότι έχασα το χρόνο μου.
[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μπορεί να μην είναι αριστούργημα (2015), ωστόσο είναι από τα πιο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα αστυνομικά μυθιστορήματα με έντονα στοιχεία παραψυχολογικού θρίλερ, το οποίο χτίζεται μέσα σε μια χιτσκοκική καταδιωκτική ατμόσφαιρα. Σημαντικό στοιχείο για τον αναγνώστη με το οποίο παίζει ο Σαντιάγο είναι το γεγονός ότι μέχρι τουλάχιστον τη μέση, δεν μπορείς να καταλάβεις σίγουρα αν ο κεντρικός ήρωας (ο διάσημος μουσικοσυνθέτης) έχει παραισθήσεις ή κάποια ενορατική δύναμη.
[06/09/2017] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Απο την αρχή με είχε τράβηξε το εξώφυλλό του, οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν ταλέντο και στα εξώφυλλα. Ένα θρίλερ σαν ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ και το μικρό κόκκινο αυτοκολλητάκι, έκανε την δουλεία του. Η περιγραφή του βιβλίου, φειδωλή, όπως έπρεπε τελικά. Μόλις το ξεκίνησα δεν ήθελα να το αφήσω κάτω. Η πλοκή του αρκετά γρήγορη, η ιστορία του πανέξυπνη, σχεδόν προτότυπη. Οι πρωταγωνιστές ανθρώπινοι, το μυστήριο και το μεταφυσικό σε μεγάλες ποσότητες όπως σε προιδεάζει και το εξώφυλλο. Λάτρεψα τις περιγραφές του, οι οποίες κάθε φορά με μετέφεραν εκεί, δίπλα στον πρωταγωνιστή, έτοιμη να τα βιώσω μαζί του. Ο συγραφέας επίσης με ωραίο τρόπο μου μετέδιδε και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών, με έκανε ενα με τους ηρώους του. Το μοναδικό αρνητικό, χωρίς να κάνει το βιβλίο κακό, ήταν οτι μερικές λεπτομέριες απο την καθημερινή ή παρελθοντική ζωή του πρωταγωνιστή, θα μπορούσαν να παραληφθούν ή έστω να μειωθούν. Φαινόταν σαν να έπρεπε να γεμίσουν οι σελίδες και αυτό απλά παρέτεινε την μεγάλη μου αγωνια να το τελειώσω.
[08/04/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο, με διαρκείς ανατροπές, διαποτισμένο από μία αίσθηση αγωνίας που οφείλεται στο γενονός ότι ο πρωταγωνιστής παλεύει να σταματήσει μία καταστροφή της οικογένειάς του πριν συμβεί. Ενδιαφέρον!
[07/05/2016] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτικο βιβλιο..Θα περιμενω να διαβασω ενα δευτερο βιβλιο του πριν αποφασισω να τον ενταξω στους αγαπημενους μου συγγραφεις..Ψυχολογικο θριλερ με τα ολα του..Πανεξυπνο..Ξεκουραστο..

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η φάρμα των ζώων
ORWELL GEORGE
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77
1984
ORWELL GEORGE
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS