Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ

ΜΑΚΡΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2935




Παρουσίαση

Κύριε Τσέχωφ, στο έργο σας "Οι τρεις αδελφές", θέτετε έναν προβληματισμό. Λέτε μέσα από έναν ήρωά σας: "Συχνά σκέφτομαι τι θα γινόταν αν κάποιος ξανάρχιζε τη ζωή του από την αρχή, και μάλιστα συνειδητά. Φαντάζομαι τότε πως θα προσπαθούσαμε να μην επαναλάβουμε τον παλιό μας εαυτό, να μην ξαναπράξουμε κάποια λάθη..."
Αγαπημένε μου κύριε Τσέχωφ, απόψε θα 'θελα να σας εξομολογηθώ κάποια λάθη δικά μου που δε θα 'θελα να ξανακάνω αν είχα την ευκαιρία να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή...

Αυτό είναι το όνειρο της Μαργιότας: να κάθεται με τον αγαπημένο της Τσέχωφ σ' ένα απόμερο τραπεζάκι σ' ένα μπαρ, να μοιράζονται ένα ποτήρι κρασί και να τα λένε να μιλάνε για τη ζωή που δεν είναι παρά ένα παιχνίδι, στο οποίο άλλοτε καλούμαστε να πάρουμε μέρος χωρίς πρόβα, άμαθοι και άβγαλτοι, κι άλλοτε να παραμείνουμε στην άκρη, σαν ηθοποιοί χωρίς ρόλο.

Μαργιότα, Βέλγω, Άννα. Τρεις γυναίκες, τρεις αδελφές.

Ένα μυθιστόρημα για τον έρωτα και τον πόνο, την εγκατάλειψη και την ευτυχία, όλα όσα επαναλαμβάνονται στις ζωές των ανθρώπων σαν σελίδες θεατρικού έργου που δεν ολοκληρώθηκε ακόμα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180112498
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΟΛΛΑΤΟΥ ΑΡΕΤΗ
Κωδικός Πολιτείας4580-2935
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[18/11/2015] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η συγγραφέας με αξεπέραστη δεξιοτεχνία, μέσα από τη διήγηση της Μαργιότας μας παρουσιάζει όχι μόνο ιστορίες που αξίζουν να ειπωθούν αλλά και άπειρους προβληματισμούς για τον έρωτα, το πάθος, την αληθινή αγάπη, την φτώχεια, τον πλούτο και την αιώνια και αδιάκοπη αναζήτηση των ανθρώπων για την ουσιαστική και ανυπόκριτη ευτυχία, που τελικά μπορεί να βρίσκεται δίπλα μας στα πιο μικρά, τα πιο ασήμαντα και τα πιο συνηθισμένα! Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στην αγαπητή Βικτώρια Μακρή για το νέο εξαίρετο μυθιστόρημά της «Μια Νύχτα Με Τον Τσέχωφ» το οποίο σας προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΣΙΝΑ
€81.62 €32.65
(-60%)
Κερδίζετε €48.97

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS