Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ

ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ

+
-
CAREY PETER
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3022
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γνωστός ως ο τελευταίος αριστερός επιζών της Αυστραλίας, ο Φέλιξ Μουρ κατηγορείται και καταδικάζεται για συκοφαντική δυσφήμηση. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά μάλλον είναι η τελευταία, αφού χάνει τη δουλειά του.
Ως από μηχανής θεός εμφανίζεται ένας παλιός φίλος, ο Γούντι Τόουνς, πρώην σύντροφος στους εργατικούς αγώνες και νυν εκατομμυριούχος, και του αναθέτει να γράψει ένα βιβλίο το οποίο θα μπορούσε να σώσει τη ζωή μιας νεαρής χάκερ που αντιμετωπίζει την έκδοσή της στις ΗΠΑ.
Είναι δυνατόν η Γκάμπι, που κατάφερε να εισχωρήσει στο σύστημα ασφαλείας φυλακών της Αυστραλίας, να γνώριζε ότι θα κήρυσσε κυβερνοπόλεμο στην Αμερική; Θα μπορέσει ο Φέλιξ να την προσεγγίσει και να καταλάβει τις ενέργειές της, δεδομένου ότι πιστεύει πως γεννήθηκε για να γράψει την ιστορία της;
Ο γκριζομάλλης δημοσιογράφος βλέπει τις πολιτικές πεποιθήσεις της Γκάμπι μέσα από τον φακό της ειδικής σχέσης που συνδέει την Αυστραλία με την Αμερική για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Οδηγούμενος από την εμμονή του με το πραξικόπημα του 1975 και τις "μικρές μάχες" που συνέβησαν κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Φέλιξ θα υποχρεωθεί να κατανοήσει ότι αυτό που ζει είναι η ιστορία της Γκάμπι και όχι η δική του.
Ο βραβευμένος με Bοοker Πίτερ Κάρεϊ φέρνει στο φως τον κόσμο των χάκερ και των ριζοσπαστικών δυνάμεων με φόντο τη σχέση των ΗΠΑ με τον φίλο και πελάτη της, την Αυστραλία. Το ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ είναι ο Κάρεϊ στα καλύτερά του: σκοτεινός, αστείος και αξέχαστος. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAMNESIA
ISBN139786180114409
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2016
Αριθμός σελίδων440
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
ΕπιμέλειαΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΕΙ ΠΙΤΕΡ
Κωδικός Πολιτείας4580-3022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

salva italia

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ
€10.90 €3.82
(-65%)
Κερδίζετε €7.08
ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΒΕΝΓΟΥΟΡΘ
GREEN ANNA-KATHARINE
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS