Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ

+
-
TAHIR SABAA
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3401
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΛΑΪΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΑ. Ο ΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Υπό το καθεστώς της Στρατιωτικής Αυτοκρατορίας, ο θάνατος είναι η αναπόφευκτη κατάληξη για όσους τολμούν να μην υπακούσουν στους κανόνες. Όσοι δεν αφιερώνουν το σώμα και την ψυχή τους στον Αυτοκράτορα κινδυνεύουν να στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα τους δικούς τους και να δουν καθετί αγαπημένο να καταστρέφεται.
Μέσα σ' αυτόν τον βίαιο κόσμο, εμπνευσμένο από την αρχαία Ρώμη, η Λάια ζει με τους παππούδες της και με τον μεγαλύτερο αδελφό της. Η οικογένεια ζει φτωχικά, χωρίς να προκαλεί την Αυτοκρατορία. Γνωρίζει καλά τι συμβαίνει σε όσους το κάνουν.
Όταν, όμως, ο αδελφός της Λάια συλλαμβάνεται για προδοσία, η κοπέλα αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση. Με αντάλλαγμα τη ζωή του, θα βοηθήσει τους επαναστάτες ενεργώντας ως κατάσκοπός τους στη μεγαλύτερη στρατιωτική ακαδημία της Αυτοκρατορίας.
Εκεί θα συναντήσει τον Ελίας, τον καλύτερο εκπαιδευόμενο της σχολής - και, κρυφά, τον πιο απρόθυμο. Το μόνο που θέλει ο Ελίας είναι να ελευθερωθεί από τη σκληρότητα και την τυραννία για τις οποίες εκπαιδεύεται. Οι δυο νέοι θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι οι μοίρες τους είναι αλληλένδετες και ότι οι επιλογές τους θα αλλάξουν για πάντα τη μοίρα της Αυτοκρατορίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAN EMBER IN THE ASHES
ISBN139786180115826
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2017
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΑΧΙΡ ΣΑΜΠΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3401
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[08/11/2019] grperp.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετικό βιβλίο.Στην πραγματικότητα θα έλεγα οτι είναι το καλύτερο που έχω διαβάσει , από αυτά που έχω διαβάσει.To the point και οι 2 ήρωες είναι καλογραμμένοι με προσωπικότητα και ένα ξεκάθαρο στόχο χωρίς απαραίτητα να περιστρέφεται διαρκώς γύρω από το ερωτικό στοιχείο .Το οποίο δεν είναι και το βασικό θέμα αλλά μια απίστευτα ευχάριστη νότα.Πλοκή ???? Πολλή ενδιαφέρουσα και γρήγορα αναπτυσσόμενη χωρίς κενά ,ούτε υπερβολικά εμφανείς. Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι το φως που προσπαθεί να περάσει όλο το βιβλίο.Το σκηνικό και ο κόσμος είναι μαύρος ,σκληρός ,απάνθρωπος και απελπιστικός.Παρόλα αυτά οι ήρωες πέφτουν και σηκώνονται ξανά και ξανά ,όχι από μια υπεράνθρωπη δύναμη αλλά από μια ανθρώπινη ικανότητα που αποδεικνύει ότι και στη πιο δύσκολη πραγματικότητα οι αληθινοί άνθρωποι υπάρχουν .Αναγνώστες της φαντασίας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!!
[14/04/2018] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Και όσο θέλω να αποφεύγω την κριτική των 3 αστεριών τόσο αυτή με γυρνοφέρνει.Αν μπορούσα θα έβαζα 3,5 αστέρια εκεί πιστεύω οτι είναι πιο σωστή η βαθμολογία. Εφηβικό μυθιστόρημα φαντασίας εκεί το κατατάσσω. Τι δεν σας λέει η παρουσίαση είναι ότι βιβλίο αυτο διαφημίστηκε σαν μόνο ένα, τα σχέδια αλλάξανε λόγω της επιτυχίας και η συγγραφέας δηλώνει ότι θα βγάλει 4 ενώ τα 3 (δηλαδή το 2 και 3) ήδη κυκλοφορούν στα αγγλικά.Οπότε αν προτιμάτε ολοκληρωμένες -λογίες θα πρέπει να περιμένετε ή να γνωρίζετε καλά αγγλικά.Ως προς την υπόθεση καλή η πλοκή οχι ιδιαίτερα γρήγορα εξελισσόμενη, πολύ ενδιαφέρουσα όμως ως προς την μυθιστοριογραφία της. Περίπου στο 1/3 του βιβλίου ο υποψιασμένος αναγνώστης αρχίζει να αντιλαμβάνεται οτι το βιβλίο δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες ανατροπές ή παρεκλίσεις, αυτό που καταλαβαίνεις οτι θα συμβεί ή εκεί που υποψιάζεσαι οτι κατευθύνονται οι χαρακτήρες ε, εκεί κατευθύνονται μέσες άκρες και συμβαίνει αυτό που υποψιαζόσουνα. Αυτή είναι και η αιτία που το βαθμολογώ με 3 (3.5) αστέρια, διακρίνω αδυναμία δημιουργίας πλοκής και καταφυγή στην οδό της πεπατημένης. Παρόλο που μου πρόσφερε ευχάριστες ώρες δεν θα συνεχίσω μάλλον την ανάγνωση της σειράς καθ΄ότι θεωρώ οτι υπάρχει δομική αδυναμία στην δημιουργία μιάς λίγο πιο ανατρεπτικής πλοκής. Παρόλα αυτα θα το πρότεινα άνετα σαν ένα ελαφρύ ανάγνωσμα για να σκοτώσει κάποιος ευχάριστα κάποιες ώρες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98
ΟΜΠΛΟΜΟΦ
GONCHAROV ALEXANDROVICH IVAN
€26.50 €13.25
(-50%)
Κερδίζετε €13.25

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS