Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

+
-
ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3191
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€14.10
(-25%)
Κερδίζετε €4.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η μοίρα της Μάγδας Αυγέρη είχε καθορίσει την πορεία της ζωής της πολύ πριν από τη γέννησή της. Ένα παλιό, ξεχασμένο μπαούλο, κρυμμένο καλά για πολλά χρόνια, φέρνει στο φως το μυστικό της οικογένειας. Και τότε εκείνη, εγκαταλείποντας τις σπουδές της στη Νομική, γίνεται αυτό που ήταν προδιαγεγραμμένο: Διάσημη ζωγράφος! Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να επιλέξει αυτό τον δρόμο και κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τα ψυχρά, γκρίζα μάτια της ο φόβος είναι ο καθημερινός επισκέπτης που ορίζει τη ζωή της, τις αντοχές της, ακόμη και τον έρωτα! Κι όσο περισσότερο τη στεφανώνει η επιτυχία, τόσο πιο πολύ την αγκαλιάζει ο πανικός. Μέχρι που μια μέρα με καταρρακτώδη βροχή θα φέρει στον δρόμο της έναν άγνωστο άνδρα που θα την κάνει να μη φοβάται πια. Κι εκεί που πιστεύει πως επιτέλους ελευθερώθηκε από ό, τι τη βάραινε τόσα χρόνια, τα πρώτα περίεργα, σκοτεινά σημάδια αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα... και τότε αρχίζει η άνιση πάλη με τη φθορά, τον χρόνο, τη λάμψη.
Μερικές φορές, όταν τα σύννεφα του μυαλού σκοτεινιάζουν τον ήλιο του και το οδηγούν σε απύθμενα, μαύρα πηγάδια, μπορεί να είναι γιατί η ψυχή δεν άντεξε τον πόνο ή γιατί φοβήθηκε ή γιατί χάθηκε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180116304
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3191
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nancy0204

Κριτικές για το προϊόν

[05/12/2018] nancy0204.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το βιβλιο αυτο μου θυμιζει εντονα την ταινια "Εγωισμος" με τους Ζωη Λασκαρη Σπυρο Φωκα Βαγγελη Βουλγαριδη και Τζενη Ρουσσεα.Εντονα αλλα οχι απολυτα.Ειναι απ τις ελαχιστες φορες που ΔΕΝ επιασα τον εαυτο μου να "συμπαθει" ιδιαιτερα την κεντρικη ηρωιδα ,ουτε να θελει να την καταλαβει κ ιδιαιτερα.Συνηθως ταυτιζομαι με ο,τι διαβαζω κ προσπαθω να βρω σημεια του εαυτου μου, κατι που εδω δε μ αρεσε κ πολυ να κανω.Παρ ολα αυτα ειναι ενα καλο βιβλιο με ενδιαφερουσα πλοκη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS