Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ // ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ

+
-
ΔΑΝΔΟΛΟΣ Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3625
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Το ξέρω πως είμαι τρελή μα η αγάπη κάποιον τρελαίνει..."
Ιούνιος του 1908. Η Πηνελόπη Δέλτα βρίσκεται σε ένα σανατόριο στα περίχωρα της Βιέννης. Είναι μια γυναίκα με κηλιδωμένη ζωή. Σε αυτό το άσυλο των ταλαιπωρημένων ψυχών, μακριά από τις κόρες της, την έστειλαν για να ξεχάσει τον Ίωνα Δραγούμη, τον γοητευτικό διπλωμάτη που αγάπησε παράφορα, τον άνθρωπο που έγινε η αιτία να κλυδωνιστεί ο γάμος της. Όμως η επίσκεψή του εκεί τα αλλάζει όλα. Με φόντο τις καταπράσινες ερημιές και τα μεσαιωνικά πλακόστρωτα της κεντρικής Ευρώπης θα παλέψει για τη λύτρωση της καρδιάς της, ζώντας μαζί του τρεις μέρες που θα τη σημαδέψουν για πάντα.
Τριάντα τρία χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 1941, οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Αθήνα, και εκείνη, καθηλωμένη στο σαλόνι του σπιτιού της στην Κηφισιά, επιχειρεί τον τελευταίο απολογισμό της ζωής της, έχοντας πάρει μια μοιραία απόφαση. Να ανταμώσει στον ουρανό τον άντρα που στερήθηκε κάποτε.
Το Ιστορία χωρίς όνομα είναι ένα βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα για το πάθος και την απώλεια, για τον έρωτα και τη μνήμη, για τις δεσμεύσεις της οικογένειας, για το σκοτάδι του πολέμου και τις πιο δραματικές στιγμές της Ελλάδας.
Βασισμένος στα ημερολόγιά της, ο Στέφανος Δάνδολος αποτίει φόρο τιμής στον εύθραυστο ψυχισμό της σπουδαιότερης Ελληνίδας συγγραφέως του εικοστού αιώνα. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180122428
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων344
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3625
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sdontis, avlasakou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

RANKIN20, sdontis, Φένια Πατίκα

Κριτικές για το προϊόν

[06/01/2020] ELPAP1981.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Τέσσερις ημέρες χρειάστηκαν για να το διαβάσω. Αφήγηση παράλληλη στον χρόνο χωρίς να χάνει ο αναγνώστης την συνέχεια κάθε περιόδου της ζωής της σπουδαίας συγγραφέως. Ο Στ. ΔΑΝΔΟΛΟΣ αφηγείται με απόλυτο σεβασμό την προσωπική ιστορία της Π. Δέλτα, συγκινεί και συνεπαίρνει τον αναγνώστη κάνοντάς τον έναν άνθρωπο της εποχής της, του κύκλου, της ζωής της. Ένα υπέροχο δώρο από τον Στ. ΔΑΝΔΟΛΟ, τον οποίο πραγματικά ξεχωρίζω από τους συγγραφείς της γενιάς του.
[29/03/2019] Αντζουλέτα.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο ,ο συγγραφέας με τεράστια αγάπη και σεβασμό προς στους ήρωες ,αναλύει αριστοτεχνικά τους χαρακτήρες τους και τη σχέση μεταξύ τους.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
WOHLLEBEN PETER
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS