Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

+
-
MARQUEZ GABRIEL-GARCIA (NOBEL 1982)
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3945
Τιμή Έκδοσης
€12.20
Τιμή Πολιτείας
€8.54
(-30%)
Κερδίζετε €3.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Την ημέρα που θα τον σκότωναν, ο Σαντιάγο Νασάρ σηκώθηκε στις πεντέμισι το πρωί για να περιμένει το βαπόρι που θα έφερνε τον επίσκοπο.
Έτσι αρχίζει το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, το πιο "ρεαλιστικό" απ' όλα τα μυθιστορήματα του Μάρκες, καθώς βασίζεται σ' ένα αληθινό γεγονός που συνέβη στην Κολομβία.
Λίγες ώρες μετά τον γάμο του με την Άνχελα Βικάριο, ο Μπαγιάρδο Σαν Ρομάν στέλνει τη νύφη πίσω στους δικούς της γιατί τη βρήκε ατιμασμένη. Αφού τη βάζουν να ομολογήσει το όνομα του εραστή της, τα αδέρφια της κινούν να τον σκοτώσουν για να ξεπλύνουν την τιμή της οικογένειάς τους.
Αλλά γιατί, ενώ όλοι γνωρίζουν τι πάνε να κάνουν οι δυο αδερφοί, κανείς δεν τους εμποδίζει; Είκοσι επτά χρόνια αργότερα, ένας άντρας επιστρέφει στον τόπο του φονικού, προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Και, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας, φτάνει η στιγμή όπου θα πρέπει να κριθούν όχι οι δυο δολοφόνοι αλλά μια ολόκληρη κοινωνία... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η εξιχνίαση ενός παλιού φόνου μετατρέπεται σε μια παραισθητική εξερεύνηση, μια ψηλαφιστή πορεία στα σκοτεινά βάθη των ανθρώπινων προθέσεων, σε αναζήτηση μιας αλήθειας που ξεγλιστρά διαρκώς". (THE NEW YORK REVIEW OF BOOKS)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCRONICA DE UNA MUERTE ANUNCIADA
ISBN139786180127195
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων136
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΓΚΑΜΠΟΑ ΣΑΝΤΙΑΓΟ
ΜετάφρασηΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΡΚΕΣ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ-ΓΚΑΡΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3945
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

xeniapel

Κριτικές για το προϊόν

[16/04/2023] xristos888.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ίσως να αξίζει και πέντε αστέρια. Δε μπορώ να καταλήξω σε μια ξεκάθαρη απόφαση. Ένας διαφορετικός τρόπος να διαβάσεις μια αστυνομική ιστορία. Καθαρή, μεστή γραφή. Καταλαβαίνεις αμέσως πόσο βασικό είναι σε ένα κείμενο, όχι μόνο το τι γράφεις αλλά και πως το γράφεις. Το τέλος σε συγκλονίζει με τη βία που περιγράφει παρότι ο συγγραφέας στο έχει μαρτυρήσει από την αρχή. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι ο Μαρκες κάνει κουμάντο στα βιβλία του και εσύ απλά υπακους. Παρά πολύ ωραίο βιβλίο. Δε θα μετανιώσεις στιγμή, ούτε για το χρόνο ούτε και για την επιλογή σου. Είναι σαφώς μεγαλύτερο από ένα μικρό διαμαντάκι της λογοτεχνίας. Βάλτε το άμεσα στις επιλογές σας όσοι δε το έχετε διαβάσει.
[15/02/2019] christos1989.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Είναι από τα βιβλία που δεν περισσεύει λέξη. Πάρα πολύ σφιχτό και στεγνο. Πολύ ρεαλιστικό, πολύ απλή γραφή χωρίς περιττές περιγραφές. Για το είδος του είναι πράγματι τόσο καλό όσο λένε, αλλά εκτός από μια (σχετικά), ενδιαφέρουσα ιστορία, δεν νομίζω ότι προσφέρει τίποτε άλλο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Εράν - βυζαντινά αμαρτήματα
ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€22.20 €11.10
(-50%)
Κερδίζετε €11.10
ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
HANKS TOM
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS