Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡ ΑΚΡΟΙΝΤ // AGATHA CHRISTIE 12

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡ ΑΚΡΟΙΝΤ

AGATHA CHRISTIE 12

+
-
CHRISTIE AGATHA
Κωδ. Πολιτείας: 4580-4092
Τιμή Έκδοσης
€11.10
Τιμή Πολιτείας
€7.77
(-30%)
Κερδίζετε €3.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η αλήθεια, όσο άσχημη κι αν είναι, στα μάτια εκείνου που την αναζητά φαντάζει πάντα ιδιαίτερη και όμορφη.
Ο Ρότζερ Άκροϊντ ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε πολλά. Ήξερε ότι η γυναίκα που αγαπούσε είχε δηλητηριάσει τον πρώτο της σύζυγο. Ήξερε ότι κάποιος την εκβίαζε - και τώρα ήξερε επίσης ότι έδωσε τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Ένα γράμμα που έφτασε με το βραδινό ταχυδρομείο θα του αποκάλυπτε σε λίγο ποιος ήταν ο μυστηριώδης εκβιαστής.
Όμως ο Ρότζερ Άκροϊντ αυτό δε θα το μάθαινε ποτέ. Προτού τελειώσει την ανάγνωση του γράμματος, ήταν νεκρός - τον μαχαίρωσαν στον λαιμό μέσα στο γραφείο του.
Στο Κινγκς Άμποτ, το χωριό όπου συμβαίνουν όλα αυτά, έχει αποσυρθεί ινκόγκνιτο ο Ηρακλής Πουαρό για να ησυχάσει. Η δολοφονία του Ρότζερ Άκροϊντ, όμως, θα τον υποχρεώσει να αναλάβει ξανά δράση... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MURDER OF ROGER ACKROYND
ISBN139786180129991
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2019
Αριθμός σελίδων326
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΙΣΤΙ ΑΓΚΑΘΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-4092
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[12/03/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τι να πεις για το ευφυέστατο αυτό βιβλίο! Γρήγοροι ρυθμοί, απολαυστικός Πουαρό, εκπληκτική σκιαγράφηση χαρακτήρων, αρκετοί ύποπτοι, ανατρεπτικό φινάλε!
Τα στοιχεία περνάνε μπροστά από τα μάτια σου κι εσύ δεν τα βλέπεις! Μόλις αποκαλύφθηκε ο ένοχος το ξαναδιάβασα από την αρχή για να παρακολουθήσω βήμα-βήμα τις κινήσεις του.
Και μόνο αυτό να έχει διαβάσει κάποιος στη ζωή του από αστυνομική λογοτεχνία, αρκεί!!!
[26/06/2020] cersos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Στην εισαγωγη του βιβλιου η Λορα Τομσον υποστηριζει οτι αυτο ειναι το καλυτερο μυθιστορημα της συγγραφεως.Διαφωνω καθετα,το βρηκα μετριο,σε συγκριση με τα υπολοιπα εργα,τα πιο αναγνωρισημα της που εχω διαβασει εως τωρα.
[26/08/2019] ΓιώργοςΜ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το πρώτο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι που διάβασα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα,σε μεταφέρει στην Αγγλία του 1926 η πρωτοπρόσωπη αφήγηση ενός εκ των πρωταγωνιστών της ιστορίας προσδίδει αμεσότητα χωρίς να χάνεται κάτι από την παντογνωσία που προσφέρει η τριτοπρόσωπη αφήγηση, καθώς ο αφηγητής βρίσκεται σχεδόν συνεχώς μαζί με τον Ηρακλή Πουαρό που ερευνά την υπόθεση. Αν και κάποιοι χαρακτήρες παραμένουν κάπως ημιτελείς, η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, το παιχνίδι της συγγραφέως με τον αναγνώστη είναι συνεχές, το `κλείσιμο του ματιού` είναι τόσο διακριτικό που μόνο στο τέλος το αντιλαμβάνεσαι -κι αυτό, αναδρομικά. Όπως πάντα, οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαλεύκανση του μυστηρίου, λεπτομέρειες τις οποίες μόνο ο Ηρακλής Πουαρό μπορεί να παρατηρήσει. Και η επίλυση του μυστηρίου είναι πράγματι αριστοτεχνική και σε τέτοιο βαθμό που μάλλον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον δολοφόνο διαβάζοντας το βιβλίο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΒΙΣΗ
UMIT AHMET
€18.61 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.17
Η συνήθεια των 5
ROBBINS MEL
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS