
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡ ΑΚΡΟΙΝΤ
AGATHA CHRISTIE 12
CHRISTIE AGATHAΚωδ. Πολιτείας: 4580-4092
Τιμή Έκδοσης €9.90 | Τιμή Πολιτείας €7.92 | (-20%) |
Κερδίζετε €1.98 |
Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στις τρέχουσες συνθήκες, υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας καθώς α/πολλοί εκδότες υπολειτουργούν και επίσης πολλοί έχουν κλείσει χωρίς να μας ενημερώσουν, β/παρά τις δεκάδες έκτακτες προσλήψεις και εμείς οι ίδιοι υπάρχουν μέρες που δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στον όγκο εργασίας, γ/ οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της περιόδου και εμφανίζουν μεγάλη δυσλειτουργία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν δημιουργήσετε μία παραγγελία.
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Η αλήθεια, όσο άσχημη κι αν είναι, στα μάτια εκείνου που την αναζητά φαντάζει πάντα ιδιαίτερη και όμορφη.Ο Ρότζερ Άκροϊντ ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε πολλά. Ήξερε ότι η γυναίκα που αγαπούσε είχε δηλητηριάσει τον πρώτο της σύζυγο. Ήξερε ότι κάποιος την εκβίαζε - και τώρα ήξερε επίσης ότι έδωσε τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Ένα γράμμα που έφτασε με το βραδινό ταχυδρομείο θα του αποκάλυπτε σε λίγο ποιος ήταν ο μυστηριώδης εκβιαστής.
Όμως ο Ρότζερ Άκροϊντ αυτό δε θα το μάθαινε ποτέ. Προτού τελειώσει την ανάγνωση του γράμματος, ήταν νεκρός - τον μαχαίρωσαν στον λαιμό μέσα στο γραφείο του.
Στο Κινγκς Άμποτ, το χωριό όπου συμβαίνουν όλα αυτά, έχει αποσυρθεί ινκόγκνιτο ο Ηρακλής Πουαρό για να ησυχάσει. Η δολοφονία του Ρότζερ Άκροϊντ, όμως, θα τον υποχρεώσει να αναλάβει ξανά δράση... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Toν συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
sporos2403, polyxeni, ximaur , medgio01, Δήμητρα Τ., helen, Christostsiftsis, so1me, şehrazat, goofyman, lambrospsomas, io_kege, frasar, giota_kar, efara, ermioni00, natasaki, Βασ Πετ, miskzad, AthenaK, rousa, maria tsadiraki, mavramesanikta, Zombie, mina1989, florentia24, tzortzov, iouliasentrina, BOOK LOVER, TasosK2, vaidis123, ioannasxiza, Littleloti , vmallini, GRATSIAS, bioms, Ιωάννα Λάσκου, Theodora1996, CATRINA, skara_brain, tim8, elenisklav, didou, g_lakkas, nana2005, maria4, DimitriosGeropoulos, Alka, Σωτήρης Χ., premgiannik, Lafazanos, sophiakotsi, Nefeli Karapiperi, DemetriosMet, vana_del, Esmeraldaaa, AndrewSeaBorn, gketsiou agnoula, natsyl, maria1977, melissaki86, Victor Dunwich, osav11, elenishereΚριτικές για το προϊόν
[26/06/2020] cersos. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

[26/08/2019] ΓιώργοςΜ. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΣτην εισαγωγη του βιβλιου η Λορα Τομσον υποστηριζει οτι αυτο ειναι το καλυτερο μυθιστορημα της συγγραφεως.Διαφωνω καθετα,το βρηκα μετριο,σε συγκριση με τα υπολοιπα εργα,τα πιο αναγνωρισημα της που εχω διαβασει εως τωρα.
Βαθμολογία:

Το πρώτο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι που διάβασα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα,σε μεταφέρει στην Αγγλία του 1926 η πρωτοπρόσωπη αφήγηση ενός εκ των πρωταγωνιστών της ιστορίας προσδίδει αμεσότητα χωρίς να χάνεται κάτι από την παντογνωσία που προσφέρει η τριτοπρόσωπη αφήγηση, καθώς ο αφηγητής βρίσκεται σχεδόν συνεχώς μαζί με τον Ηρακλή Πουαρό που ερευνά την υπόθεση. Αν και κάποιοι χαρακτήρες παραμένουν κάπως ημιτελείς, η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, το παιχνίδι της συγγραφέως με τον αναγνώστη είναι συνεχές, το `κλείσιμο του ματιού` είναι τόσο διακριτικό που μόνο στο τέλος το αντιλαμβάνεσαι -κι αυτό, αναδρομικά. Όπως πάντα, οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαλεύκανση του μυστηρίου, λεπτομέρειες τις οποίες μόνο ο Ηρακλής Πουαρό μπορεί να παρατηρήσει. Και η επίλυση του μυστηρίου είναι πράγματι αριστοτεχνική και σε τέτοιο βαθμό που μάλλον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον δολοφόνο διαβάζοντας το βιβλίο.
Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Πλοήγηση
Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα
ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα
Νίκος Καρούζος: Διάλογος πρῶτος
Σὰ νὰ μὴν ὑπήρξαμε ποτὲ
κι ὅμως πονέσαμε ἀπ᾿ τὰ βάθη.
Οὔτε ποὺ μᾶς δόθηκε
μία ἐξήγηση
γιὰ τὸ ἄρωμα τῶν λουλουδιῶν τουλάχιστον.Ἡ ἄλλη μισή μας ἡλικ...
