Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

+
-
FLANAGAN RICHARD
Κωδ. Πολιτείας: 4580-4278
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Κιφ Κέλμαν, ένας νεαρός, άφραγκος συγγραφέας, πιστεύει ότι επιτέλους του χαμογελά η τύχη, όταν ο διαβόητος απατεώνας Ζίγκφριντ Χάιντι, κοινώς «Τζίγκι», του προσφέρει 10.000 δολάρια για να του γράψει, ως αόρατος συγγραφέας, την αυτοβιογραφία του. Ο Τζίγκι σε έξι βδομάδες πρόκειται να δικαστεί για τραπεζικές απάτες 700 εκατομμυρίων δολαρίων. Το βιβλίο πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τότε.
Η δουλειά δείχνει εύκολη, αλλά ο Τζίγκι αποδεικνύεται πολύ δύσκολος στη συνεργασία. Υπεκφεύγει, αντιφάσκει και αποσπάται εύκολα από τις «δουλειές» του που συνεχίζονται κανονικά - και ο Κιφ φοβάται πως περιλαμβάνουν μέχρι και εντολές για εκτελέσεις, που δίνονται από το γραφείο όπου δουλεύουν μαζί. Το χειρότερο, ο Κιφ αρχίζει να νιώθει μια παράξενη, υπνωτιστική έλξη για τον κόσμο του Τζίγκι. Και σύντομα δεν ξέρει πια αν εκείνος γράφει την αυτοβιογραφία του Τζίγκι ή ο Τζίγκι ξαναγράφει τη ζωή του από την αρχή - το ποιος είναι, το μέλλον του, την ίδια την πραγματικότητα.
Άλλοτε ειρωνικό, άλλοτε ανατριχιαστικό, το ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ αποτελεί μια διεισδυτική ματιά σε μια εποχή όπου το γεγονός δεν ξεχωρίζει από την επινόηση, και η αλήθεια, όπως άλλωστε και η μνήμη, δεν είναι παρά μια έννοια σχετική. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Αστραφτερά επινοητικό και δυσοίωνο... Σε μια εποχή όπου η αλήθεια μας παραμορφώνεται, κακοποιείται ή αγνοείται, χρειαζόμαστε τον Φλάναγκαν να μας υπενθυμίσει με την τέχνη του την καταστροφή που προκαλεί η απροθυμία μας να πούμε τι συνέβη.» (The Washington Post)
«Το "Σε Πρώτο Πρόσωπο" είναι ένα είδος Πορτρέτου του Ντόριαν Γκρέι για τον 21ο αιώνα.» (Τζόις Κάρολ 'Οουτς, συγγραφέας, The New York Review of Books)
«Μια καυστική διερεύνηση του πώς ο σημερινός κόσμος έφτασε να ορίζεται από ψέματα, απάτες και συσκότιση... Γεμάτο αστείες παρεκβάσεις, αυτό το δυνατό μυθιστόρημα με το μαύρο χιούμορ προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στην εποχή μας.» (Booklis)
«Κωμικό και τρομακτικό μαζί. Διάσπαρτο με αιχμηρές παρατηρήσεις για την πεπερασμένη φύση της ζωής, που κόβουν την ανάσα.» (Financial Times)

ΒΡΑΒΕΙΟ BOOKER 2014
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFIRST PERSON
ISBN139786180130508
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΛΑΝΑΓΚΑΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ
Κωδικός Πολιτείας4580-4278
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

emaria, Ombledroom, tinoli00

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΟΚΚΟΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ
THOMAS ROBERT
€8.48 €4.24
(-50%)
Κερδίζετε €4.24
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
BURNS CHARLES
€20.38 €9.17
(-55%)
Κερδίζετε €11.21

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS