Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ (ΜΕΡΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ)

Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

ΜΕΡΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

+
-
ROWLING K. JOANNE, THORNE JACK, TIFFANY JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3211
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€13.27
(-25%)
Κερδίζετε €4.43


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΟΓΔΟΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.
Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ πρωτοκυκλοφόρησε σε μια ειδική έκδοση του σεναρίου της πρόβας παράλληλα με την πρεμιέρα του έργου του Τζακ Θορν στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2016. Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν, η θεατρική παράσταση έλαβε εγκωμιαστικές κριτικές από θεατές και κριτικούς, ενώ η έκδοση του σεναρίου έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ.
Η ανανεωμένη αυτή έκδοση περιλαμβάνει τους οριστικούς και τελικούς διαλόγους της θεατρικής παράστασης, που υπέστησαν μικρές αλλαγές μετά τις πρόβες, καθώς και μια συζήτηση ανάμεσα στον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι και τον σεναριογράφο Τζακ Θορν, όπου μοιράζονται ιστορίες και συμβουλές σχετικά με την ανάγνωση σεναρίων. Τέλος, περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το οικογενειακό δέντρο της οικογένειας Πότερ όπως και ένα χρονολόγιο σχετικά με τον Κόσμο των Μάγων πριν από αυτή την όγδοη ιστορία.
Η παραγωγή του θεατρικού έργου ανήκει στους Sonia Friedman Productions, Collin Callender και Harry Potter Theatrical Productions. (Από τον εκδότη)

Περιεχόμενα

Μια συζήτηση για την ανάγνωση σεναρίων
ΜΕΡΟΣ ΕΝΑ
Πράξη Πρώτη και Δεύτερη
ΜΕΡΟΣ ΔΥΟ
Πράξη Τρίτη και Τέταρτη
Αρχικό καστ
Ομάδα Δημιουργικού και Παραγωγής
Βιογραφικά της ομάδας της πρωτότυπης ιστορίας
Ευχαριστίες
Οικογενειακό Δέντρο Χάρι Πότερ
Χάρι Πότερ: Χρονολόγιο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHARRY POTTER AND THE CURSED CHILD, PARTS ONE AND TWO
ISBN139786180135008
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΣΙΡΩΝΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΜΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ Κ. ΤΖΟΑΝ, ΘΟΡΝ ΤΖΑΚ, ΤΙΦΑΝΙ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας4580-3211
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[05/12/2016] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Εαν αυτο το βιβλίο δεν παρείχε πληροφορίες για τις μετέπειτα ζωές των κεντρικών χαρακτήρων της επταλογίας δεν θα το αγόραζε ούτε ο ίδιος ο εκδότης. Κατ΄ αρχάς ενα μεγάλο μπράβο στις εκδόσεις Ψυχογιός για την γρήγορη μετάφραση.Το βιβλίο είναι μια μάλλον χλιαρή και άνευρη ιστορία που έχει σαν κεντρικό χαρακτήρα τον έναν γιο του Χάρυ, στο βιβλίο μάλλον ανοίγουν περισσότερα ερωτήματα παρα κλείνουν αυτα τα οποία έχουν αφεθεί ανοικτά απο την επταλογία ενω για πολλούς κεντρικούς ήρωες όπως ο Χάνγκριχτ και ο Λονγκμπότομ δεν μαθαίνουμε τίποτε απολύτως. Βασίζεται σε θεατρικό έργο οπότε αυτη είναι και η δομή του διαβάζεται γρήγορα και ξεχνιέται ακόμη πιο γρήγορα, υποψιασμένος για όλα τα παραπάνω δεν είχα σκοπό να το αγοράσω και έπεσα διάνα στις προβλέψεις μου, αλλά μου το κάνανε δώρο. Ελπίζω να σταματήσει κάπου εδώ η συγγραφέας για να μην καταστρέψει κάτι όμορφο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΒΙΣΗ
UMIT AHMET
€18.61 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS