Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΒΑΝΕΣΑ

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΒΑΝΕΣΑ

RUSSELL KATE-ELIZABETH
Κωδ. Πολιτείας: 4580-4430




Παρουσίαση

ΕΙΧΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ.
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣ.
Η Βανέσα Γουάι ήταν δεκαπέντε ετών όταν τα έφτιαξε με τον καθηγητή της των αγγλικών. Τώρα, στα τριάντα δύο της, κι ενώ το κίνημα του #MeToo ξεσκεπάζει το ένα μετά το άλλο τα σεξουαλικά εγκλήματα πανίσχυρων ανδρών, μια άλλη παλιά μαθήτρια του Τζέικομπ Στρέιν τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση. Η Βανέσα ακούει συγκλονισμένη το νέο. Πιστεύει ακόμη πως η δική της σχέση με τον Στρέιν δεν ήταν κακοποίηση, αλλά έρωτας. Είναι σίγουρη γι' αυτό. Μπορεί τώρα να απορρίψει την πρώτη της αγάπη χωρίς να απορρίψει τον ίδιο τον έφηβο εαυτό της; Να δεχτεί πως ο άντρας που την καθόρισε ήταν κάτι άλλο από αυτό που πίστευε ως τώρα; Και πως ίσως η ίδια δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, αλλά ένα από τα πολλά θύματά του;
Ένα προκλητικό, εθιστικό βιβλίο για τη μνήμη και το τραύμα, την έξαψη της εφηβείας και τις λεπτές γραμμές ανάμεσα στη συναίνεση, τη συνενοχή και τη θυματοποίηση.
Ένα βιβλίο-δυναμίτης, που δίκαια ειπώθηκε ότι χαρακτηρίζει μια ολόκληρη εποχή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Είναι ένα βιβλίο σκληρό και σκοτεινό. Σε ορισμένους αναγνώστες θα δημιουργήσει αισθήματα θυμού για τον Στρέιν (λογικό) και συμπάθειας για τη Βανέσα (ακόμη πιο λογικό). Εντέλει, είναι ένα βιβλίο που φαίνεται ολοκάθαρα πως έχει υποστεί μπόλικη επιμέλεια μέχρι να τυπωθεί. Σίγουρα, δεν είναι ένα μυθιστόρημα που το προσπερνάς αβασάνιστα. Ο Στίβεν Κινγκ το χαρακτήρισε "δυναμίτη"». (Διονύσης Μαρίνος, bookpress.gr, 24/20/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMY DARK VANESSA
ISBN139786180135480
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΙΠΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕπιμέλειαΣΕΒΑΣΤΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΣΕΛ ΚΕΙΤ-ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ
Κωδικός Πολιτείας4580-4430
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος

Κριτικές για το προϊόν

[28/12/2022] orkopoulou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο πολύ δουλεμένο και καλογραμμένο. Αγγίζει πολύ ευαίσθητο θέμα παιδεραστίας και την αντιμετώπιση του ανηλίκου θύματος ως μια ιστορία αγάπης. Ένα ψυχικό τραύμα που θα το κουβαλάει όλη της τη ζωή. Πολύ καλό ένα βιβλίο που σίγουρα δεν το ξεχνάς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
SERGE VICTOR (VICTOR LVOVICH KIBALCHICH)
€15.05 €7.52
(-50%)
Κερδίζετε €7.53

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS