Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
1821, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ (ΜΙΚΡΗ ΠΥΞΙΔΑ / ΣΕΙΡΑ)

1821

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

+
-
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΘΑΝΟΣ [ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ]
Κωδ. Πολιτείας: 4580-4590
Τιμή Έκδοσης
€11.10
Τιμή Πολιτείας
€7.77
(-20%)
Κερδίζετε €3.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μάρτιος 1821. Ο δωδεκάχρονος Αναστάσης, που κατοικεί στην τουρκοκρατούμενη Αθήνα, συναντάει τον φίλο του Βασίλη για νυχτερινό ψάρεμα σ' ένα ποτάμι έξω από την πόλη. Κάποια στιγμή ακούνε πυροβολισμούς.
Τρομοκρατημένοι, τρέχουν να κρυφτούν πάνω σε ένα δέντρο. Τότε ανακαλύπτουν έναν πληγωμένο Έλληνα που τον κυνηγούν Τούρκοι. Ο άντρας τούς δίνει ένα δυσνόητο μήνυμα και έπειτα λιποθυμάει. Τα δυο παιδιά αποφασίζουν να τον βοηθήσουν και τον κρύβουν σε μια σπηλιά για να περάσει τη νύχτα. Την επομένη μέρα επιστρέφουν, αλλά ο τραυματίας έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί.
Οι δυο φίλοι αρχίζουν τις έρευνες, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί. Δεν ξέρουν όμως ότι έχουν μπλέξει σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Αυτό θα το καταλάβουν λίγες μέρες μετά, όταν αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα που τους έδωσε ο παράξενος άντρας. Ακριβώς τότε θα αντιληφθούν ότι όλη η τουρκική αστυνομία τούς κυνηγάει. Άραγε οι δυο φίλοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν και να διαφυλάξουν το μεγάλο μυστικό που κατέχουν για την Ελλάδα, η οποία είναι έτοιμη να ξεσηκωθεί ενάντια στους Τούρκους;
Μια εκπληκτική περιπέτεια μυστηρίου και δράσης, με φόντο την ένδοξη Ελληνική Επανάσταση του 1821. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Οι μικροί αναγνώστες που είναι πιο ώριμοι και φοιτούν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού και της Α’ γυμνασίου θα απολαύσουν κάτι πολύ ενδιαφέρον στο βιβλίο του Θάνου Κονδύλη. Η Αθήνα πολύ πριν γίνει πρωτεύουσα και κέντρο όλων των εξελίξεων διαδραμάτισε τον δικό της ρόλο στην εξέλιξη της Επανάστασης. (...) Ως ιστορικός, ο Θάνος Κονδύλης, είναι πολύ προσεκτικός στην ανάπλαση των τόπων και της ατμόσφαιρας στην προεπαναστατική Αθήνα και ισορροπεί με ευαισθησία ανάμεσα στην μεταφορά ιστορικών και μυθοπλαστικών στοιχείων». (Ελένη Κορόβηλα, bookpress.gr, 28/04/2021)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180139167
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΣειράΜΙΚΡΗ ΠΥΞΙΔΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2021
Αριθμός σελίδων144
Διαστάσεις21x14
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
ΕπιμέλειαΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕικονογράφησηΣΤΡΟΥΤΣΗ ΛΕΛΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-4590
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

calliko, Χριστούλα, magdaporto, Alda1

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΟΓΚΟΣΤ
NORTH CLAIRE (CATHERINE WEBB)
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS