Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΑΝΤΟΧΗ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΑΝΤΟΧΗ

ΓΑΛΗΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2800-2501




Παρουσίαση

Φθινόπωρο 1961. Σε μια ακτή της Μυτιλήνης εντοπίζεται σε άσχημη κατάσταση μια νεαρή έγκυος, η Μαριάνθη, με τον τρίχρονο γιο της. Η κοινή τους πορεία διακόπτεται εκεί. Μια μέρα πριν, κάτω από περίεργες συνθήκες, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι της και να περάσει λαθραία απ' την Τουρκία στην Ελλάδα. Αγγίζοντας τα όρια του πόνου με φόντο τον θάνατο και τα αμείλικτα κύματα που απειλούσαν να την καταπιούν, ατσαλώνεται με πείσμα να επιβιώσει και ορκίζεται εκδίκηση.
Τη Μαριάνθη περιμαζεύει και περιθάλπει η Δέσποινα, μια αρχοντική γυναίκα χτυπημένη επίσης απ' τη ζωή. Της προσφέρει στέγη, αγάπη και μια ζεστή οικογένεια γι' αυτήν και το κοριτσάκι που γεννιέται.
Στην πορεία του χρόνου, η μοίρα αποκαλύπτει ίντριγκες, υφαίνει νέες τις ποτίζει με μίσος, λάθη και εμμονή, πλέκοντας παράλληλα έναν ιστό από έρωτα. Η Μαριάνθη, με τη βοήθεια ενός ικανού ντετέκτιβ, πάλευε να εκπληρώσει την ορκισμένη της εκδίκηση και αφοσιώνεται στην ανεύρεση του χαμένου της γιου. Όταν χρόνια μετά φωτίζεται η ανατριχιαστική αλήθεια, στερεύει μέσα της κάθε αντοχή.
Υπάρχουν, όμως, όρια στην ανθρώπινη αντοχή; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180201017
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΟΥΤΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2800-2501
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

58595859

Κριτικές για το προϊόν

[18/10/2016] manotania.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
πως μπορει ενα βιβλιο ή καλυτερα μια τυχαια επιλογη να σε κανει να το αξιολογησεις ως αριστουργημα?με τον τροπο γραφης του σιγουρα αλλα κυριως με μια ιστορια τοσο αληθινη και ανθρωπινη που θα μπορουσες να την εχεις ηδη ζησει. υπαρχουν αλλα βιβλια που με ιστορικες πολεμικες ταξιδιωτικες περιγραφες σε παιρνουν απο το χερι και σε παρασερνουν.υπαρχουν ομως και βιβλια σαν αυτο που με ενα συναισθημα τον πονο και μια λεξη την αντοχη σε πανε τοσο μακρια που κυριευουν το μυαλο σου.τιποτα δεν ειναι ιδιο οταν η αντοχη σπαει τιποτα δεν μπορει να την ενωσει και μονο η αγαπη που δεν εχει ορια μπορει να την ενωσει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ
MANN THOMAS (NOBEL 1929)
€19.00 €9.50
(-50%)
Κερδίζετε €9.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS