Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ

HAMMER LOTTE, HAMMER SOREN
Κωδ. Πολιτείας: 2800-2586




Παρουσίαση

Ένα κρύο δευτεριάτικο πρωινό, λίγο προτού αρχίσει το σχολείο, δύο παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Τα γυμνά πτώματα πέντε βάναυσα παραμορφωμένων αντρών κρέμονται από την οροφή του γυμναστηρίου. Ο επιθεωρητής Κόνραντ Σίμονσεν και η ομάδα του από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καλούνται να διαλευκάνουν την ειδεχθή υπόθεση: Τα πέντε θύματα κρέμονται σε γεωμετρική διάταξη, ενώ η σκηνή θυμίζει δημόσια εκτέλεση.
Όταν οι ταυτότητες των πέντε αντρών και η ανατριχιαστική σχέση μεταξύ τους διαρρέουν στον Τύπο, η αστυνομία της Κοπεγχάγης δεν αργεί να εντοπίσει το σκοτεινό κίνητρο πίσω από τις δολοφονίες. Η διαρκώς αυξανόμενη δημόσια κατακραυγή φέρνει αντιμέτωπο τον επιθεωρητή Σίμονσεν με την κοινή γνώμη καθώς και με ομάδες τιμωρών που θέλουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.
Μια συγκλονιστική ματιά στο ζήτημα της δικαιοσύνης και της αυτοδικίας. Οι "Εκδικητές" είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που καθηλώνει, πιστό στην υποβλητική παράδοση της ευρωπαϊκής νουάρ λογοτεχνίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSVINEHUNDE
ISBN139786180202434
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2014
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΜΕΡ ΛΟΤΕ, ΧΑΜΕΡ ΣΟΡΕΝ
Κωδικός Πολιτείας2800-2586
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz

Κριτικές για το προϊόν

[12/08/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Δυστυχως η κριτικη μου ισως να μην ειναι σωστη αφου δεν αντεξα να ολοκληρωσω την αναγνωση του βιβλιου.Το παρατησα 50 σελ πριν το τελος.Απο τις σπανιες φορες που ενα βιβλιο με απωθησε τοσο πολυ παρολο που ειμαι λατρης του αστυνομικου μυθιστορήματος. Το βιβλιο ανηκει σε εκεινη την κατηγορια των βιβλιων με τις μακροσκελείς ανουσιες περιγραφές χαρακτηρων,περιοχων,συναισθηματων,διαλογων τοσο αδιαφορων που στο τελος,ειδικα σε αυτο το βιβλίο δεν ξερεις ποιος λεει τι κ σε ποιον.Κριμα που ομορφες ιδεες καταστρεφονται απο μια ακαταπαυστη φλυαρια που κουραζει,μπερδευει κ αποκαρδιωνει τον αναγνωστη.Νομιζω ότι αυτη η μοδα που καθιστα ολους τους συγγραφεις των βορειων χωρων ενα must καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει κ να προσεχουμε την ποιοτητα λιγο περισσοτερο.Πιστεψτε με εχω διαβασει αρκετα βιβλια τετοιων συγγραφεων..Η αποψη μου ομως ειναι καθαρα προσωπικη.Ευχαριστω
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ (ΣΕΙΡΑ 5 ΤΟΜΟΙ)
ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
€59.36 €29.68
(-50%)
Κερδίζετε €29.68

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS