Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΥΠΩΘΗΤΩ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΤΥΠΩΘΗΤΩ

MONALDI RITA, SORTI FRANCESCO
Κωδ. Πολιτείας: 2800-2663




Παρουσίαση

Ρώμη, Σεπτέμβριος 1683. Οι πολίτες της Αιώνιας Πόλης περιμένουν με αγωνία την έκβαση της μάχης στη Βιέννη, όπου οι οθωμανικές δυνάμεις πολιορκούν τους υπερασπιστές της χριστιανικής Ευρώπης. Εντωμεταξύ, ο μυστηριώδης θάνατος ενός Γάλλου ευγενή θα γίνει η αιτία να τεθούν σε αυστηρή καραντίνα οι ένοικοι του πανδοχείου Ντοντσέλο, υπό τον φόβο μιας νέας επιδημίας πανούκλας. Ανάμεσα στους εγκλείστους βρίσκεται και ο μυστηριώδης Άτο Μελάνι, αβάς, ευνούχος, διπλωμάτης και κατάσκοπος στην υπηρεσία του βασιλιά της Γαλλίας, Λουδοβίκου ΙΔ'.
Όταν διαπιστώνεται ότι ο θάνατος του Γάλλου ευγενή δεν οφείλεται στην πανούκλα αλλά μάλλον πρόκειται περί δολοφονίας, ο φόβος κυριεύει τους έγκλειστους ενοίκους. Ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος; Ο Άτο Μελάνι θα αναλάβει να εξιχνιάσει το έγκλημα και η έρευνά του θα τον οδηγήσει σε υπόγειες στοές, μυστικά τυπογραφεία, εργαστήρια αλχημείας, αποκαλύπτοντας τη συνωμοσία που εξυφαίνεται με στόχο τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Ιννοκέντιο ΙΑ'.
Το "Τυπωθήτω" αποτελεί παγκόσμιο μπεστ σέλερ. Συνολικά έχουν πουληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα, ενώ έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. Η κυκλοφορία του βιβλίου στην Ιταλία προκάλεσε μεγάλο θόρυβο και κατά την έκδοση προέκυψαν αρκετές δυσκολίες, αφού ο εκδοτικός οίκος Mondatori, ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, δεν επιθυμούσε μια σύγκρουση με το Βατικανό. Έκτοτε οι συγγραφείς δηλώνουν απερίφραστα ότι τα επόμενα βιβλία τους θα κυκλοφορούν πρώτα στο εξωτερικό και μετά στην Ιταλία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIMPRIMATUR
ISBN139786180203097
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων816
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΕΥΗ
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΝΑΛΝΤΙ ΡΙΤΑ, ΣΟΡΤΙ ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ
Κωδικός Πολιτείας2800-2663
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

LIBRI, maria tsadiraki, aposdrak

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

maria tsadiraki

Κριτικές για το προϊόν

[26/03/2015] LIBRI.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αριστούργημα στο χώρο και το χρόνο.Μας ταξιδεύει στην αιώνια πόλη, όπου διαδραματίζονται γεγονότα περιπετειώδη και φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας για τις εξελίξεις, μέχρι και την τελευταία σελίδα όπου η αλήθεια μας εκπλήσσει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07
ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
UNGERLEIDER STEVEN
€19.00 €5.70
(-70%)
Κερδίζετε €13.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS