Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΓΚΑΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

(ΣΕΤ) ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ / ΜΑΓΚΑΣ / ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΔΕΛΤΑ Σ. ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2800-3142




Παρουσίαση

ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
Ένα καλοκαίρι τέσσερα αδέρφια που ζουν μόνιμα στην Αλεξάνδρεια φιλοξενούνται για τις διακοπές τους στον Πειραιά, στο σπίτι των θείων τους. Ένα από τα αδέλφια, ο Αντώνης, θα αναστατώσει τον κόσμο των μεγάλων με τις σκανταλιές και τις αταξίες του. Σκαρώνει φάρσες, μπλέκει σε πετροπόλεμους, κάνει ένα σωρό τρέλες, οδηγώντας τους μεγάλους σε απόγνωση και βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Τα αδέλφια του τον θαυμάζουν και παρασύρονται σε αυτό τον κόσμο της περιπέτειας και της ελευθερίας. Αυτοσχέδια παιχνίδια, ζημιές, καβγάδες κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή και τις καλοκαιρινές διακοπές αξέχαστες.
Οι ατέλειωτες, όμως, σκανταλιές του ατίθασου Αντώνη θα εξαντλήσουν την υπομονή των μεγάλων και θα επιφέρουν την τιμωρία της αυστηρής θείας. Όταν θα έρθει η ώρα να πάει στο σχολείο, θα ξεχάσει ο Αντώνης τις τρέλες του; Θα σταματήσει τις αταξίες, ώστε να μην ξαναδώσει αφορμή στους μεγάλους να τον αποκαλούν "Τρελαντώνη";

ΜΑΓΚΑΣ
Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στο σπίτι μιας ελληνικής οικογένειας, ζει ο Μάγκας, ένα σκυλάκι ράτσας φοξ τεριέ. Φροντίδα, ασφάλεια και πολλή αγάπη περιβάλλουν τη ζωή του Μάγκα, που μέχρι τότε δεν έχει αντιμετωπίσει κινδύνους και προβλήματα. Όταν, όμως, στην προσπάθειά του να αποφύγει μια τιμωρία, θα το σκάσει από το σπίτι, θα εμπλακεί σε περιπέτειες και θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυσκολίες που ποτέ, μέχρι τότε, δεν φανταζόταν. Περιπλανιέται στις φτωχογειτονιές και τους δρόμους της πόλης, όπου θα γνωρίσει τον Αφράτο, ένα αδέσποτο και σκληραγωγημένο σκύλο που θα τον βοηθήσει να γνωρίσει μια διαφορετική πλευρά της καθημερινής ζωής. Με το πέρασμα του χρόνου και μέσα από αυτή την περιπέτεια ο Μάγκας θα ωριμάσει. Θα σταματήσει να κυνηγάει γάτες και να κάνει ζημιές. Θα επιστρέψει στο σπίτι αποφασισμένος να πάρει μέρος σε μια σημαντική αποστολή μαζί με το αφεντικό του.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Στο μακρινό βασίλειο των Μοιρολατρών ο Βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για τη διασκέδαση και την καλοπέρασή του. Σπαταλά τη δημόσια περιουσία, αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας του και τη ζωή των κατοίκων. Η χώρα καταστρέφεται οικονομικά, οι κάτοικοι υποφέρουν και απελπισμένοι εγκαταλείπουν τον τόπο τους.
Ο γιος του βασιλιά, μην αντέχοντας να βλέπει την πατρίδα του να οδηγείται στην καταστροφή, αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα της σωτηρίας της.
Με τη βοήθεια της μικρής του αδελφής και τη συνδρομή δύο γυναικών, της Γνώσης και της Φρόνησης, ξεκινά μια δύσβατη πορεία παραμερίζοντας αντιξοότητες και δυσκολίες... Το θάρρος του, η εργατικότητά του, η αφοσίωση στο στόχο του, αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους θα τον βοηθήσουν να φέρει πίσω στη χώρα την ευημερία και την ελπίδα... (Από την παρουσίαση στα οπισθόφυλλα των βιβλίων)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180209549
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2800-3142
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

premgiannik, sigtania

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS