Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΡΕΝ

ΙΡΕΝ

+
-
LEMAITRE PIERRE
Κωδ. Πολιτείας: 2800-3186
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Από την πρώτη κιόλας δολοφονία, αποτρόπαια και φριχτή, ο ντετέκτιβ Καμίγ Βεροβέν ξαφνιάζεται από τη βιαιότητα του εγκλήματος και αντιλαμβάνεται ότι αυτή η υπόθεση δεν θα είναι ίδια με καμία άλλη. Η αστυνομία ανακαλύπτει τα σώματα δύο γυναικών άγρια τεμαχισμένα και τελετουργικά τοποθετημένα σε ένα διαμέρισμα του Παρισιού. Στον τοίχο καρφωμένο το κεφάλι του ενός θύματος και δίπλα ένα αποτύπωμα. Σταδιακά αποκαλύπτονται και άλλα εγκλήματα, εξίσου φρικιαστικά, όσο και αναίτια.
Ο ντετέκτιβ, ιδιόρρυθμος και αντισυμβατικός, αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με έναν κατά συρροήν μανιακό δολοφόνο, που σχεδιάζει αριστοτεχνικά κάθε έγκλημα. Ο Βεροβέν, έντρομος, συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα όταν και η προσωπική ζωή του θα αποτελέσει μέρος του ανατριχιαστικού σεναρίου που έχει επινοήσει ο δολοφόνος.
Ποιο είναι το αόρατο νήμα που συνδέει όλες αυτές τις άγριες δολοφονίες;
Ένα καταιγιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα από έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς. Η πρωτότυπη δομή και η ασύλληπτη ανατροπή κατατάσσουν το Ιρέν στα κορυφαία αστυνομικά μυθιστορήματα των τελευταίων ετών. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το μυθιστόρημα περιέχει άκρως ανατριχιαστικές σκηνές φόνων και ο αναγνώστης θα χάσει μεγάλο μέρος της απόλαυσης αν προσπαθήσει αν το διαβάσει ως μια ρεαλιστική αστυνομική ιστορία. Το αυτοαναφορικό κομμάτι της πλοκής, οι ιστορίες μέσα στην κυρίως ιστορία, οι βιβλιοφιλικές αναφορές του, όπως επίσης η σκιαγράφηση των περίεργων συνεργατών του Βεροβέν, κρατούν τον αναγνώστη σε διαρκή αγωνία. Δημιουργώντας μια κάπως παλιομοδίτικη ατμόσφαιρα του Παρισιού, όπως ίσως θα την περιέγραφε ο Simenon αν ζούσε ακόμα, χρησιμοποιεί συγχρόνως τα επιτεύγματα της τεχνολογίας στην εξιχνίαση, εστιάζοντας κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα». (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr - 19/10/2019)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTRAVAIL SOIGNE
ISBN139786180210415
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηNEVEU CLAIRE
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΕΜΕΤΡ ΠΙΕΡ
Κωδικός Πολιτείας2800-3186
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dsapo094

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Melissa2013, tim8, tsigenopoulos, dsapo094

Κριτικές για το προϊόν

[28/06/2018] athanasia trigonaki.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
το 1ο βιβλίο της τριλογίας, αν και κυκλοφόρησε στα ελληνικά τελευταίο. Είχα ήδη διαβάσει το "Αλέξ" και το "Ανν" οπότε χάρηκα που διάβασα τελικά όλη την ιστορία. Δεν πολυδιβάζω γάλλους συγγραφείς και ο συγκεκριμένος με εξέπληξε ευχάριστα!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΣ
€23.80 €11.90
(-50%)
Κερδίζετε €11.90
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΒΙΣΗ
UMIT AHMET
€18.61 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS