Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΒΕΛΑ [ΜΙΝΩΑΣ ]

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΒΕΛΑ

+
-
ZWEIG STEFAN
Κωδ. Πολιτείας: 2800-2954
Τιμή Έκδοσης
€11.10
Τιμή Πολιτείας
€7.77
(-30%)
Κερδίζετε €3.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Παιγνιώδες σαν θρίλερ, σκοτεινό ψυχογράφημα, πολιτική και κοινωνική αλληγορία, το μικρό αυτό αριστούργημα διαδραματίζεται σε ένα επιβατηγό πλοίο που ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη προς το Μπουένος Άιρες. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες βρίσκεται και ο παγκόσμιος πρωταθλητής σκακιού Μίρκο Τσέντοβιτς, η παρουσία του οποίου θα αποτελέσει και το έναυσμα για να αφηγηθεί την περιπέτειά του ένας άλλος συνταξιδιώτης, ο αινιγματικός Αυστριακός δικηγόρος δρ Μπ. Φυλακισμένος και κυνηγημένος από τους Ναζί, ο αληθινός πρωταγωνιστής της νουβέλας ξεδιπλώνει τη σκοτεινή περίοδο της φασιστικής βαρβαρότητας μέσα από την προσωπική ιστορία της ψυχικής και πνευματικής του κατάρρευσης.
Η Σκακιστική νουβέλα, το πιο πολυδιαβασμένο έργο του Στέφαν Τσβάιχ, εκδόθηκε μετά τον θάνατό του. Ο συγγραφέας έστειλε το τελικό χειρόγραφο στους εκδότες του μία μόλις μέρα προτού αυτοκτονήσει. Η τέχνη της συμπυκνωμένης γραφής και η ώριμη λογοτεχνική μαεστρία του Τσβάιχ δημιουργούν ένα συναρπαστικό, πολυεπίπεδο ανάγνωσμα, που διαβάζεται απνευστί. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Η Σκακιστική νουβέλα, γραμμένη με απλότητα και θαυμάσια ψυχολογική οξυδέρκεια, διαβάζεται σαν να γράφτηκε μόλις χθες και προσφέρεται για πολλαπλές σκέψεις και αναγνώσεις» (Κώστας Κατσουλάρης, συγγραφέας, Bookpress)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSCHACHNOVELLE
ISBN139786180213140
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2019
Αριθμός σελίδων128
Διαστάσεις20x13
ΜετάφρασηΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ ΑΝΤΖΗ
ΕπιμέλειαΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΒΑΙΧ ΣΤΕΦΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2800-2954
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, MelinaD, ΑΚΗΣ1994, San Junipero, mourtz13

Κριτικές για το προϊόν

[17/05/2018] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέρτατο. Ο συγκεκριμένος συγραφέας δεν με τρέλανε, οι (υπόλοιπες) ιστορίες που διάβασα απλώς μου άρεσαν. Η συγκεκριμένη είναι ΠΟΛΎ καλή όμως! Πραγματικά την ευχαριστήθηκα και την διάβασα πολύ γρήγορα. και μετά την ξαναδιάβασα. Η πρώτη πρόταση της περίληψης της υπόθεσης ήταν αρκετή για να με κάνει να το αγοράσω - διαβάσω. Οτιδήποτε παραπάνω θα μου χαλούσε την ανάγνωση του βιβλίου. Αξίζει!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΑΝΝΑ
€10.45 €3.66
(-65%)
Κερδίζετε €6.79

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS