Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

MULL BRANDON
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2841




Παρουσίαση

Ο Κόουλ Ράντολφ ήθελε απλώς να διασκεδάσει με τους φίλους του στη γιορτή του Χαλοουίν (και να γνωρίσει ίσως λίγο καλύτερα την Τζένα Χαντ). Όταν όμως ένα στοιχειωμένο σπίτι γίνεται πύλη που οδηγεί σε κάτι πολύ πιο αλλόκοτο, ο Κόουλ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια απίστευτη περιπέτεια. Κι όταν βλέπει τους φίλους του να απάγονται και να οδηγούνται σε ένα μυστηριώδες μέρος κάτω από το στοιχειωμένο σπίτι, τους ακολουθεί - και καταλήγει στις Παρυφές. Οι Παρυφές αποτελούνται από πέντε βασίλεια που ακροβατούν ανάμεσα στο όνειρο και την αλήθεια, τη φαντασία και την πραγματικότητα, τη ζωή και τον θάνατο. Είναι ένας ενδιάμεσος τόπος. Κάποιοι γεννιούνται εκεί. Άλλοι βρίσκουν τον δρόμο τους για εκεί από τον δικό μας κόσμο, ή από άλλους. Κι όταν φτάσει κανείς στις Παρυφές, πολύ δύσκολα φεύγει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Κόουλ είναι ένας γενναίος ήρωας-καθημερινό παιδί, και οι φίλοι του προσθέτουν διαφορετική προοπτική στην εξέλιξη της ιστορίας. Η τελευταία σειρά του Μουλ είναι και αυτή εξαιρετική και θα βρει εύκολα απήχηση στους λάτρεις των εφηβικών ιστοριών φαντασίας." (Booklist)
"Η ενδιαφέρουσα πλοκή, η δημιουργία δυνατών λέξεων και τα αναρίθμητα επινοήματα το κάνουν ένα βιβλίο που διαβάζεται μονορούφι." (Kirkus Review)
"Με τη σφιχτή πλοκή και τις αριστοτεχνικές σκηνές δράσης και μυστηρίου, το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής αυτής σειράς θα καθηλώσει τους λάτρεις των μυθιστορημάτων φαντασίας, ειδικά αν απόλαυσαν τις σειρές Beyonders και Fablehaven του Μουλ." (School Library Journal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFIVE KINGDOMS: SKY RAIDERS, ALADDIN
ISBN139786180300024
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων526
Διαστάσεις21x14
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
ΜετάφρασηΠΑΙΔΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΥΛ ΜΠΡΑΝΤΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2841
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Μάρκος Αυρήλιος
ROBERTSON DONALD
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30
Βωβός θάνατος
KUTSCHER VOLKER
€19.89 €9.94
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS