Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

+
-
PATTERSON JAMES, KARP MARSHALL
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3032
Τιμή Έκδοσης
€7.70
Τιμή Πολιτείας
€5.39
(-30%)
Κερδίζετε €2.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

Ένας πανίσχυρος κινηματογραφικός παραγωγός δηλητηριάζεται την πρώτη μέρα του επταήμερου αφιερώματος στο Χόλιγουντ που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή για μια σειρά εγκληματικών ενεργειών: ένας ηθοποιός σκοτώνεται σε γυρίσματα, μια μολότοφ εκρήγνυται στην πρεμιέρα μιας ταινίας.
Ο ντετέκτιβ Ζακ Τζόρνταν με τη νέα του συνεργάτιδα την Κάιλι Μακντόναλντ αναλαμβάνουν την υπόθεση, ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Ο δολοφόνος έχει σχεδιάσει κάθε φόνο έως την παραμικρή του λεπτομέρεια, ενώ ετοιμάζει ένα εκρηκτικό φινάλε που θα καταφέρει σοβαρό πλήγμα τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Χόλιγουντ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ ΔΡΑΣΗ, ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ, ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ-ΜΠΛΟΚΜΠΑΣΤΕΡ.

"Ο James Patterson είναι ο νούμερο 1 παραμυθάς της Αμερικής" (Forbes)
"Το αφεντικό της αστυνομικής λογοτεχνίας" (Ian Rankin, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNYPD RED
ISBN139786180301700
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων380
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΤΕΡΣΟΝ ΤΖΕΙΜΣ, ΚΑΡΠ ΜΑΡΣΑΛ
Κωδικός Πολιτείας2760-3032
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

miskzad, Alka, tim8, kataktitis

Κριτικές για το προϊόν

[28/08/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα του γνωστού και μή εξαιρετέου James Patterson σε συνεργασία με τον Marshall Karp αποτελεί τη πρώτη δύσκολη υπόθεση της Ομάδας ΝΥPD RED, καταφέρνοντας να προσφέρει στους αναγνώστες μια αστυνομική περιπέτεια με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και έντονη δράση, η οποία κρατά αμείωτο ενδιαφέρον.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 5 μέρη: τον πρόλογο ('Ο Χαμαιλέων), το 1ο βιβλίο ('Οι άνθρωποι του θεάματος είναι μοναδικοί'), το 2ο και καλύτερο βιβλίο ('Αλλαγή σεναρίου'), το 3ο βιβλίο ('Η παράσταση συνεχίζεται') και τον επίλογο ('Τίτλοι τέλους).

Οι δύο συγγραφείς, έξυπνα, παρουσιάζουν μια άτυπη πολιτισμική 'διελκυστίνδα' μεταξύ Λος Άντζελες και Νέας Υόρκης, καυτηριάζοντας τον κόσμο του θεάματος, αλλά καί τονίζοντας το πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η απόρριψη μιας... πρότασης.

Η ιστορία και το ξεδίπλωμα της πλοκής έχει κινηματογραφική αισθητική, ενώ πολλά κομμάτια του μυθιστορήματος έχουν γραφτεί σε μορφή σκηνών από κινηματογραφική ταινία ή σειρά - μετά την μεγάλη επιτυχία του βιβλίου, έγινε καί τηλεπτική σειρά βασισμένη σε αυτό.

Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, είναι ελαφρώς κατώτερο από το 'Παιχνίδι με τη φωτιά', και αυτό, κυρίως, γιατί σε αρκετά σημεία, υπάρχουν διάλογοι που δεν οδηγούν σε δράση, όπως και κάποια στατικότητα ή καθυστέρηση στην ανάπτυξη των χαρακτήρων (πιο πολύ στο 1ο και στο 3ο βιβλίο).

Πάντως, ενδείκνυται για καλοκαιρινό ανάγνωση και όχι μόνο - αν μή τι άλλο, τα βιβλία του Patterson, έστω και αν έχει κατηγορηθεί ότι οι ήρωες του είναι οι πλούσιοι και διάσημοι του κόσμου μας, δεν σταματούν να συναρπάζουν τους αναγνώστες - άλλωστε, κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα βιβλία στο Νο1 της λίστας ευπώλητων των New York Times.

Βαθμολογία: 4,2/5 ή 8,4/10.
[27/09/2016] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Όπως πάντα συνβαίνει στα βιβλία του Πάτερσον, η δράση είναι καταιγιστική και οι περιγραφές συνοπτικές και περιεκτικές, σαν να διαβάζεις σενάριο ταινίας. Πολύ καλό!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;
AGAMBEN GIORGIO
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS