Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ

ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ

DENFELD RENE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3196




Παρουσίαση

"Ακόμα και τα τέρατα χρειάζονται γαλήνη. Ακόμα και τα τέρατα χρειάζονται έναν άνθρωπο που να θέλει αληθινά να αφουγκραστεί, έτσι ώστε κάποια μέρα ίσως βρούμε λέξεις που θα είναι παραπάνω από κουτιά. Τότε ίσως μπορέσουμε να εμποδίσουμε να συμβαίνουν άνθρωποι όπως εγώ..."
Ένας κρατούμενος της πτέρυγας θανατοποινιτών σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας έχει ως μόνη διέξοδο από τη σκληρή καθημερινότητά του τις λέξεις που φαντάζεται, τον κόσμο που οικοδομεί χάρη στη δύναμη της γλώσσας. Ποτέ δεν κατονομάζεται ούτε μαθαίνουμε ποτέ το έγκλημά του.
Δεν μιλά. Ακούει την ιστορία του Γιορκ, του κρατούμενου στο διπλανό κελί η εκτέλεση του οποίου έχει ήδη οριστεί. Ακούει την κυρία, μια ερευνήτρια που προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρελθόν του Γιορκ. Παρακολουθεί την κυρία να ερωτεύεται τον παπά και αναρωτιέται αν η αγάπη εξακολουθεί να είναι μια δυνατότητα σε αυτό τον κόσμο. Βλέπει τη διαφθορά και τον κίνδυνο καθώς η ένταση μέσα στους τοίχους της φυλακής κλιμακώνεται. Και περιμένει. Γιατί ακόμα και τα τέρατα έχουν μια ιστορία... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΞΕΝΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ GOODREADS

"Διαβάστε αυτό το εξαίσιο βιβλίο. Δεν υπάρχει να μη μαγευτείτε" (LIBRARY JOURNAL)
"Μοναδικό. Δεν μοιάζει με τίποτα απ' ό, τι έχω διαβάσει ως τώρα. Ένας λογοτεχνικός θρίαμβος που διερευνά τη σκοτεινιά της ανθρώπινης ύπαρξης με βαθιά λυρική τρυφερότητα χωρίς ούτε υποψία συναισθηματισμού. Σαγηνευτικό." (KATHERINE DUNN, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE ENCHANTED
ISBN139786180301861
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων328
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΕΝΦΕΛΝΤ ΡΕΝΕ
Κωδικός Πολιτείας2760-3196
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

fotinipoliteia, purple1111

Κριτικές για το προϊόν

[27/09/2019] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ξεχωριστό βιβλίο και η γραφή της Denfeld απροσδόκητα ξεχωριστή. Αποφάσισα να το διαβάσω από προτάσεις άλλων αναγνωστών και κυριολεκτικά με ρούφηξε. Οι εναλλαγές στα πρόσωπα είναι καλοδουλεμένες και πολλές φορές γίνεται ποιητική μέσα σε ένα θέμα που δεν είναι εύκολο να βρείς οτιδήποτε άλλο, πέρα από την απελπισία και την εξαθλίωση. Οι εσωτερικοί μονόλογοι και οι περιγραφές είναι τόσο όσο χρειάζεται για να εγκλιματιστείς στην ατμόσφαιρα και τον ψυχισμό των πρωταγωνιστών. Εγείρονται έντονα συναισθήματα και οι λέξεις αποτυπώνουν καταστάσεις αδιανόητες, ενώ είναι τόσο έντονα ρεαλιστικό, σκληρό και συνάμα τρυφερό. Το τέλος είναι ιδιάζων και δεν το περιμένεις από την προηγούμενη διήγηση. Έχει άλλον χαρακτήρα και δε με βρήκε προετοιμασμένη. Σίγουρα ένα βιβλίο και έναν μαγεμένο τόπο που θα τον θυμάμαι για καιρό.
[22/08/2018] clea.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας, ένας κοινωνικός στοχασμός πάνω στα γενεσιουργά αίτια του εγκλήματος και στη δημιουργία "τεράτων", χωρίς να συγχωρεί και χωρίς να εξιλεώνει μέσα από μία πρωτότυπη, πρωτοπρόσωπη αφήγηση εν είδει εσωτερικού μονολόγου που τείνει όσο προχωρούν οι σελίδες να εκρήγνυται σιωπηρά. Εξαίσια λυρικό δίχως να γίνεται συναισθηματικά φλύαρο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΛΟ
SILLS JUDITH
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS