Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

HAIG FRANCESCA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3187




Παρουσίαση

Τετρακόσια χρόνια στο μέλλον, η Γη έχει επιστρέψει σε πρωτόγονη κατάσταση ύστερα από μια πυρηνική φωτιά που εξαφάνισε τον πολιτισμό και τη φύση. Αν και οι επιπτώσεις της ραδιενέργειας έχουν σταματήσει, για κάποιον άγνωστο λόγο στον κόσμο γεννιούνται μόνο δίδυμα παιδιά. Σε κάθε ζεύγος, το ένα παιδί είναι Άλφα, σωματικά τέλειο από κάθε άποψη, και το άλλο Ωμέγα, και κουβαλάει το βάρος κάποιας παραμόρφωσης, μικρής ή μεγάλης.
Με το Συμβούλιο να διοικεί μια κοινωνία που θυμίζει απαρτχάιντ, οι Ωμέγα σημαδεύονται σαν τα γελάδια και εξοστρακίζονται, ενώ οι Άλφα ελέγχουν τους λιγοστούς διαθέσιμους πόρους. Αν και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους, δεν μπορούν να ξεφύγουν από μια σκληρή πραγματικότητα: όταν πεθαίνει το ένα από τα δίδυμα αδέλφια, αυτόματα πεθαίνει και το άλλο.
Η Κας αποτελεί μία σπάνια Ωμέγα, καθώς διαθέτει την κατάρα της ενόρασης. Την ώρα που ο δίδυμος αδελφός της, ο Ζακ, αποκτά εξουσία στο Συμβούλιο των Άλφα, εκείνη τολμά να ονειρεύεται το πιο επικίνδυνο όνειρο: την ισότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Χαρακτηρισμοί όπως "αριστούργημα" και "κλασικό στο είδος του" είναι κλισέ, όμως στην περίπτωση του εντυπωσιακού βιβλίου της Φραντσέσκα Χεγκ δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλοι. Ένα παθιασμένο, απόλυτα σαγηνευτικό έργο φαντασίας που κόβει την ανάσα, τέλεια δομημένο, όμορφα γραμμένο, γεμάτο εξαιρετικούς χαρακτήρες, που ξεχειλίζει από δολοπλοκίες, βία, συμπόνια. Το Κήρυγμα της φωτιάς δεν έχει όμοιό του - κάνει του Αγώνες πείνας, το Λυκόφως και τα υπόλοιπα να μοιάζουν βαρετά" (Starburst Magazine)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FIRE SERMON
ISBN139786180302424
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΛΟΚΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕπιμέλειαΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΕΙΓΚ ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-3187
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eygenia90

Κριτικές για το προϊόν

[30/09/2018] sdespina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Καλογραμμένο με πρωτότυπη ιδέα και αρκετή αγωνία ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας κλασικό θα περιμένω την ολοκλήρωση της τριλογίας
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
NABOKOV VLADIMIR
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS