Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ

TREVOR WILLIAM
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2112




Παρουσίαση

Ιρλανδία, δεκαετία του 1950: Ένας μελαχρινός άγνωστος, με το ποιητικό όνομα Φλοριάν, εμφανίζεται στην κωμόπολη Ραθμόι, την ώρα της κηδείας της γηραιάς κυρίας Κόναλτι. Φωτογραφίζει σκηνές από την τελετή, κινείται με τη σιγουριά ενός ντόπιου στην περιοχή, γεννά διάφορες εικασίες για την παρουσία του ανάμεσα στους κατοίκους, αλλά κυρίως τραβάει την προσοχή της νεαρής Έλι. Παντρεμένη με τον αγρότη Ντίλαχαν, ο οποίος ακόμη πενθεί την απώλεια της πρώτης του συζύγου και του παιδιού του, η νεαρή κοπέλα ζει βυθισμένη στη σιωπή και τη μοναξιά. Θα ερωτευτεί τον Φλοριάν και θα ονειρευτεί την προοπτική μιας άλλης ζωής μαζί του. Όμως οι κόσμοι τους είναι διαφορετικοί...
Με τη γνωστή του μαεστρία, ο Τρέβορ ζωντανεύει τα πάθη και τις ματαιωμένες προσδοκίες τόσο των τυχαίων αυτών εραστών όσο και των κατοίκων της ιρλανδέζικης αυτής κωμόπολης στη διάρκεια ενός θερμού καλοκαιριού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ένα υπέροχα φτιαγμένο μυθιστόρημα... Ανήκει στην παράδοση των μεγάλων συγγραφέων του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού αιώνα όπως ο Μοπασάν και ο Τσέχοφ.» (Ντέιβιντ Λοτζ, New York Review of Books)
«Μια σειρά από σπαραχτικά ανθρώπινα δράματα, τα οποία ο Τρέβορ αποτυπώνει με καλοσύνη και αξιαγάπητη λεπτότητα» (Sunday Telegraph)
«Πραγματικό διαμάντι. Συγκινητικό, υποβλητικό και αξιομνημόνευτο όσο τα έργα του Τόμας Χάρντι.» (Evening Standard)
«Ο Τρέβορ, ως συγγραφέας, δεν υψώνει ποτέ τη φωνή του, δεν υπάρχουν λογύδρια, κατηχήσεις, ανακοινώσεις, ούτε εύκολα μαθήματα και ηθικά διδάγματα, μόνο φευγαλέοι υπαινιγμοί για κρίσιμα ηθικά ζητήματα που προκαλούν τον αναγνώστη να στοχαστεί.» (Αργυρώ Μαντόγλου, Index)
«[...] ο Τρέβορ είναι μάστορας της ατμόσφαιρας. Για όσους μάλιστα αρέσκονται να ανακαλύπτουν ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα σε συγγραφείς, είναι πειρασμός το να συγκρίνουν το Καλοκαιρινό ειδύλλιο με το Πιερ και Ζαν του Γκυ ντε Μοπασάν. Άλλωστε η διεθνής κριτική θεωρεί ότι ο Τρέβορ εντάσσεται στην παράδοση στην οποία ανήκει εκείνος ο μείζων γάλλος πεζογράφος του 19ου αιώνα.» (Αναστάσης Βιστωνίτης, Το Βήμα)
«Αβάσταχτα συγκινητικό» (Spectator)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLOVE AND SUMMER
ISBN139786180302981
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2015
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
ΕπιμέλειαΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΡΕΒΟΡ ΓΟΥΙΛΙΑΜ
Κωδικός Πολιτείας2760-2112
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

DELETED_mail2013-21-19, Μενέλαος

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

stellachatzimari

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
NICK CAVE AND THE BAD SEEDS -  NO MORE SHALL WE PART
ROKOS STEFANOS
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS