Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

+
-
NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2992
Τιμή Έκδοσης
€8.80
Τιμή Πολιτείας
€6.16
(-30%)
Κερδίζετε €2.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Όσλο. Ένα ασφυκτικά ζεστό καλοκαίρι.
Ο ΓΡΙΦΟΣ: Πέντε οι ακμές του αστεριού, πέντε τα δάχτυλα του χεριού και κάθε πέντε μέρες ένα νέο θύμα. Η πρώτη δολοφονημένη γυναίκα είχε ένα δάχτυλο λιγότερο και κάτω από το βλέφαρό της ένα κόκκινο διαμάντι στο σχήμα αστεριού. Ένα δαχτυλίδι με το ίδιο αστεροειδές κόκκινο διαμάντι στολίζει το κομμένο δάχτυλο της δεύτερης γυναίκας. Και οι φόνοι συνεχίζονται...
Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ: Θολωμένος από το ποτό, υπό δυσμένεια στην υπηρεσία του, ο Χάρι Χόλε θα κληθεί να λύσει τον γρίφο μαζί με τον συνάδελφό του και προσωπικό του εχθρό Τομ Βόλερ για τον οποίο υποψιάζεται ότι είναι μπλεγμένος σε βρόμικες ιστορίες. Στην αναζήτηση της αλήθειας, ο Χόλε θα βρεθεί κυνηγημένος και θα αναγκαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το επαγγελματικό του μέλλον. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούμε τον Χάρι Χόλε καθώς προσπαθεί να βρει διέξοδο μέσα από αναπάντεχα εμπόδια και ανατροπές, σε μια πλοκή που φεύγει σαν σφαίρα". (New York Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMAREKORS
ISBN139786180303087
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2992
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vs1974, Alka, Αντζουλέτα, anastasia_fighter

Κριτικές για το προϊόν

[18/11/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το καλύτερο ίσως από τα βιβλία της σειράς με τον Χάρι Χόλε που έχω διαβάσει μέχρι τώρα! Τα βιβλία τα διαβάζω με τη σειρά και νομίζω ότι το κάθε επόμενο είναι καλύτερο από το αμέσως προηγούμενο!
Ένας κατά συρροή δολοφόνος, καλά σχεδιασμένοι φόνοι, μια υπέροχη πλοκή, μυστήριο, αγωνία, γρήγοροι ρυθμοί, ανατροπές και δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου μέχρι να το τελειώσεις και να έρθει η πολυπόθητη κάθαρση! Σε κάποια σημεία νομίζεις ότι έχεις βρει τον δολοφόνο, αλλά γρήγορα συνειδητοποιείς ότι έχεις πέσει έξω!
Το προτείνω!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS